Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Riješite ovu anketu i pomozite nam u kampanji protiv nasilja!

Sudjelovanjem u anketi pomažete anti-bullying kampanju JoomBoosa, kojoj je cilj dobiti uvid u stavove roditelja vezane uz nasilje među mladima te podići svijest o ovom sve raširenijem društvenom problemu

Problem nasilja među mladima u Hrvatskoj je ogroman, a brojke su poražavajuće. Posebice kad je riječ o nasilju putem interneta. Prema nekim podacima, čak je 25% djece doživjelo nasilje na internetu, dok samo 7% djece nikad nije imalo nikakvo neugodno iskostvo na internetu.

RIJEŠITE ANKETU O VRŠNJAČKOM NASILJU I RECITE NAM SVOJ STAV

Kako bi podigli svijest o ovom velikom problemu i potaknuli promjene među mladima, JoomBoos pokreće antibullying kampanju. Cilj kampanje je iskoristiti moć influencera kako bi se pokrenula borba protiv svih vrsta nasilja, educirati roditelje i mlade iskustvima stručnjaka, djece, mladih i drugih roditelja te potaknuti djecu da se ne boje potražiti pomoć ako proživljavaju nasilje.

Ali, treba nam i vaša pomoć,  a trebate samo riješiti kratku anketu koja se nalazi u nastavku kako bismo dobili uvid u vaš/njihov stav i iskustva s nasiljem među mladima. 

Riješite anketu:

Na ovom linku riješite kratku anketu o vršnjačkom nasilju i pomozite nam u pokretanju ove važne kampanje!

Rezultate ankete i savjete kako se izboriti i smanjiti bullying među mladima ćemo objaviti u siječnju.

Komentari (19)
  • Nasilje se može riješiti samo na jedan način, a to je kad sustav prestane biti dvoličan i kad maloljetne monstrume počne stavljati u zatvore, isto kao i odrasle. Zapamtite, tko je budala sa 15 godina,budala će biti i sa 30. Nema tu pomoći.

    30. 12. 2018,   15:11
  • Eto... po broju komentara se vidi koliko je ljudima stalo. Vazno da se komentiraju maloumne emisije.a djeca.... nebitno...

    26. 12. 2018,   09:21
  • jucer sa djetetom od 4 godine zavrsila u cekaoni na zaraznoj u Zagrebu, nakon dva sata cekanja ulaze mama i tata sa sinom od isto nekakvih 3-4 godine, mali ne izgleda bolesno, valja se po podu, vrišti, baca a tata ga samo gleda i uziva....kada sam vidjela da tata ne reagira, a mali je vec probudio sve bebe u cekaoni, moje dijete je uha drzalo zacepljena rukicama....samo sam tom malickom sa prstom na ustima pokazala psssttttt....dijete me pogledalo, bacilo se na pod i pocelo plakat....tata ga dize, smiruje, i onda mu objasnjava da sad slobodno nastavi skakat i urlat jer ce on sve kojima smeta pobacat kroz prozor itd...kako ce to dijete ikad biti normalno kad mu ni otac na zalost nije normalan, cisti primjer djeteta kojega ce se u skoli i profesori bojati.

    2. 1. 2019,   23:27