Obavijesti

Video

Komentari 12

'S Bitorajcem se nisam sukobio jer je za sukob potrebno dvoje'

'S Bitorajcem se nisam sukobio jer je za sukob potrebno dvoje'
2

Popularnog voditelja Franu Ridjana ove nedjelje po prvi puta ćemo gledati u ulozi voditelja Supertalenta. U naša 24 pitanja otkrio je kako se snašao u toj ulozi

VIDEO

S Igorom Mešinom je sjajno raditi, prihvatio me je sjajno i na tome sam mu jako zahvalan. Užitak je raditi s njim, rekao je novi voditelj Supertalenta Frano Ridjan u naša 24 pitanja, koja izlaze na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Popularni radijski i televizijski voditelj Frano Ridjan godinama je bio zaštitno lice HRT-a, pa je sve iznenadio odlaskom na NOVU TV. U emisiji Supertalent će preuzeti voditeljsku palicu i zamijeniti glumca Renea Bitorajca, a medijske stupce je nedavno punila njihova navodna svađa, upravo zbog Supertalenta.

- Nije to bio nikakav sukob, za sukob je potrebno dvoje, to je bio nesporazum - objasnio je Ridjan.

Rođeni Vinkovčanin za radio kaže da je njegova prva ljubav, a da je televizija zgodna ljubavnica. Na televiziji ga najviše pamtimo po vođenju emisija 'Parlaonice' i 'Dobro jutro, Hrvatska', a poznato je i voditeljsko lice na raznim festivalima.

- S godinama sam se navikao na kritike, ali i dalje ih je ružno čuti - rekao je Ridjan i dodao kako i dalje ima tremu jer je to posao koji voli i do kojeg mu je stalo.

Putovanje koji si želi ostvariti je ono na Kubu, a idealan odmor mu je na nekom otoku, bez signala i samo s ljudima koje istinski voli. Ove godine se natjecao i u showu 'Zvijezde pjevaju', a sudjelovanje je u šali opisao kao najgore, najtraumatičnije i najteže iskustvo u karijeri.

- Ne volim baš pjevati i mislio sam da je to puno jednostavnije, ali upoznao sam sjajne ljude pa mi je bilo super - zaključio je voditelj.

Pogledajte 24 pitanja s Franom Ridjanom i zapratite YouTube kanal 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

10:33
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno