Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sablić: 'Žena sam nogometaša koja ne zna ništa o nogometu'

Monika Sablić, supruga bivšeg hrvatskog reprezentativca Gorana Sablića, ima uspješan modni atelje, a muž je jedino kritizira kako vozi automobil

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Monika Sablić i nije baš tipična žena nogometaša. Ako je tražite, gotovo jedino mjesto na kojem ćete je pronaći je njezin modni atelje. Posla je puno, a Miss Dalmacije iz 1999. uvijek smišlja nove kreacije.

- Moda me oduvijek zanimala, zato sam se i prijavila na natjecanje za miss. U moje vrijeme taj izbor je nešto i značio, imao je veliku težinu. Imali smo jedne novine, jednu televiziju i svi smo čekali izbor za Miss Hrvatske - rekla je Monika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sa suprugom Goranom Sablićem osam i pol godina je živjela u Kijevu, bivši hrvatski reprezentativac od 2002. do 2010. igrao je za kijevski Dinamo.

- Bilo mi je teško u Ukrajini, trebale su mi dvije godine da se naviknem. Živjela sam sama, bila sam silno usamljena. Ako bi se igrala Liga prvaka i ukrajinsko prvenstvo Goran bi bio doma jedan dan. No nakon dvije godine sam progovorila ruski, upoznala prijateljice i postalo je onda lakše - istaknula je Monika.

U Kijevu je započela i svoju modnu karijeru.

- Upoznala sam bivšu Miss Ukrajine, koja mi je rekla da svoju odjeću uzima od dvije sestre, Nataše i Elene Golec. Počela sam i ja kod njih isprva dolaziti kao klijentica, no posljednje dvije godine u Kijevu volontirala sam i učila u njihovu ateljeu. Kad smo se Goran i ja vratili u Hrvatsku, krenula sam s poslom. I sad punim dva dućana, u Splitu i Šibeniku - kaže Monika, koja se previše ne opterećuje predrasudama ljudi o ženama nogometaša.

- Upravo to, to su samo predrasude da mi ništa ne radimo. Goran je zadovoljan što imam posao, da sam ispunjena  - dodala je Monika.

Suprug je jedino kritizira kad s njom sjedne u automobil.

- Odlična sam vozačica, ali kad je sa mnom u automobilu onda me stalno kritizira. Vozim već 20 godina, a nikad nisam imala nesreću…

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK 

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

Komentari (20)
  • Nemam osobno ništa protiv gospođe Sabljić ali kojim povodom se baš ona našla u 24?????

    26. 6. 2018,   16:46
  • Dobar prilog, svaka čast Moniki. Jedan detalj.. vidim se točno gdje ću biti i što želim.. dobro odgojiti djecu i da suprug uspije u svom poslu. Nije odgovorila što ona želi.

    26. 6. 2018,   17:15
  • Uspješna i lijepa Monika.

    26. 6. 2018,   16:40