Obavijesti

Video

Komentari 31

Šaljite nam svoje šaljive kućne videe i osvojite do 1000 kuna!

Oops Croatia! je kanal koji ima samo jednu jedinu zadaću - da se rasplačete od smijeha. A baš vi svojim videom možete i zaraditi i do 1000 kuna. U nastavku saznajte kakve su nas snimke oborile s nogu

VIDEO

Svi imate u mobitelu snimku za koju ste sigurni da je želi vidjeti cijeli internet, a vi ste je sto puta pustili na repeat!

Uhvatili ste trenutak u kojem vam najbolji frend pada s bicikla, snimali ste mamu kako urliče na vlaku smrti, dok ste snimali beauty vlog spalili ste si pola kose, cura vam nije digla ručnu pa je trčala za autom!

POGLEDAJTE VIDEO: Bakica se rasplesala na podiju

Pokretanje videa...

00:46

Snimili ste kako je baki ispalo zubalo ili vam se zapalio ručak! Zapeli ste na ziplineu i spašavali su vas sat vremena, a sve ste uspjeli snimiti i komentirati. Snimali ste se u društvu kako izvodite neki trik i ludoriju, a sve je ispalo jadno, ali snimku pokazujete kome god stignete?

POGLEDAJTE VIDEO:  Je li ovo najljeniji psić ikada?

Pokretanje videa...

00:59

To su videa koja svi želimo gledati, a na našem kanalu objavljujemo najurnebesnije kompilacije. Kako bi još malo začinili svaki drugi tjedan Glorija Berger bez dlake na jeziku secira vaša videa - tko se osramotio, tko je najluđi, a tko se može prijaviti jer ima talent i postati novi Videostar. Za sve smo pripremili i super nagrade. Žiri vam je publika. Tko ima najviše pregleda u bubnju je za novčanu nagradu koja može biti i 1000 kuna. Laka zarada!

POGLEDAJTE VIDEO: Kakva sinkronizacija! Vlasnica skočila u more i za njom psići

Pokretanje videa...

00:38

Dobro došli na najluđi hrvatski kanal koji će vas dignuti i kad imate najlošiji dan i čini vam se da više nemate što pogledati niti na jednoj društvenoj mreži. Subscribajte se na kanal i vaša potraga za najviralnijim sadržajem može završiti. Sve možete pratiti i na Instastoryjima 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pogledajte kako je završio! Vozio bicikl pa naletio na rampu...

Pokretanje videa...

02:45

Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Sretno!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje