Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šaljite nam svoje šaljive kućne videe i osvojite do 1000 kuna!

Oops Croatia! je kanal koji ima samo jednu jedinu zadaću - da se rasplačete od smijeha. A baš vi svojim videom možete i zaraditi i do 1000 kuna. U nastavku saznajte kakve su nas snimke oborile s nogu

Svi imate u mobitelu snimku za koju ste sigurni da je želi vidjeti cijeli internet, a vi ste je sto puta pustili na repeat!

Uhvatili ste trenutak u kojem vam najbolji frend pada s bicikla, snimali ste mamu kako urliče na vlaku smrti, dok ste snimali beauty vlog spalili ste si pola kose, cura vam nije digla ručnu pa je trčala za autom!

POGLEDAJTE VIDEO: Bakica se rasplesala na podiju

Snimili ste kako je baki ispalo zubalo ili vam se zapalio ručak! Zapeli ste na ziplineu i spašavali su vas sat vremena, a sve ste uspjeli snimiti i komentirati. Snimali ste se u društvu kako izvodite neki trik i ludoriju, a sve je ispalo jadno, ali snimku pokazujete kome god stignete?

POGLEDAJTE VIDEO:  Je li ovo najljeniji psić ikada?

To su videa koja svi želimo gledati, a na našem kanalu objavljujemo najurnebesnije kompilacije. Kako bi još malo začinili svaki drugi tjedan Glorija Berger bez dlake na jeziku secira vaša videa - tko se osramotio, tko je najluđi, a tko se može prijaviti jer ima talent i postati novi Videostar. Za sve smo pripremili i super nagrade. Žiri vam je publika. Tko ima najviše pregleda u bubnju je za novčanu nagradu koja može biti i 1000 kuna. Laka zarada!

POGLEDAJTE VIDEO: Kakva sinkronizacija! Vlasnica skočila u more i za njom psići

Dobro došli na najluđi hrvatski kanal koji će vas dignuti i kad imate najlošiji dan i čini vam se da više nemate što pogledati niti na jednoj društvenoj mreži. Subscribajte se na kanal i vaša potraga za najviralnijim sadržajem može završiti. Sve možete pratiti i na Instastoryjima 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pogledajte kako je završio! Vozio bicikl pa naletio na rampu...

Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Sretno!

 

Komentari (31)
  • Šaljite nam "kućna videa"? Kaj je ovo bosanski portal?

    25. 9. 2017,   18:09
  • uffff....naš slavni hrvatski smisao za humor :D

    25. 9. 2017,   16:02
  • ovaj video, ovi videii. Ova videa ne postoji u hrvatskom jeziku.

    27. 9. 2017,   17:47