Obavijesti

Video

Komentari 13

Šarić nazvao Grubnića: Smijem li izjaviti da smo pričali seksi?

Šarić nazvao Grubnića: Smijem li izjaviti da smo pričali seksi?
6

U šestoj epizodi Zenzacije koju možete gledati na YouTube kanalu 24sata, komičar Ivan Šarić odlučio se pozabaviti zvijezdama s estrade. Nazvao je nekoliko njih, a javio mu se samo Grubnić

VIDEO

Bok Marko Grubnić. Slušaj, imam emisiju na 24sata i trebam klikbejt. Mogu li napisati da smo mi seksi pričali, nazvao je Ivan Šarić Grubnića kojem u tom trenutku ništa nije bilo jasno.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dobro ljubavi, s tobom je uvijek sve seksi - rekao mu je Grubnić.

U Zenzaciji koju možete gledati na YouTube kanalu 24sata, Ivan Šarić je spojio najgore i najbolje od interneta i snimio urnebesnu epizodu. Odlučio je nazvati domaće zvijezde, a nakon što mu se na mobitel nije javila Maja Bajamić, Maja Blagdan te Maja Šuput, skoro je pao u očaj. No, spasio ga je iznenadni 'halo' Marka Grubnić i Šarić je dobio ono što je htio.

Ivan Šarić komentirao Nivesinu vožnju: 'Ona prkosi gravitaciji'
Ivan Šarić komentirao  Nivesinu vožnju: 'Ona prkosi gravitaciji'

U Zenzaciji se bavio i katoličkom crkvom.

- Kako krenuti s ovom temom, a da ljudi ne misle da smo vjerski zeznuti - pitao se Šarić. Pronašao je rješenje i prokomentirao e-krunicu, novi proizvod katoličke crkve. 

- S tom krunicom ćete moći ući preko reda u raj, krunica će vam brojati grijehe pa ćete ju predati svećeniku - našalio se Šarić.

U prošloj epizodi odlučio je fanovima pokloniti plivaće kožice, ali se razočarao jer mu se nitko nije javio pa mu je propao 'giveaway'. 

POGLEDAJTE I PRETHODNU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Pokretanje videa...

08:59

Dotaknuo se desete godišnjice slavne izjave 'O, bože Petra', ali i Jennifer Aniston koja je napokon otvorila Instagram profil.

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno