Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šarić o Milijani i Milojku: Tko su oni i zašto se tu masiraju?

None Foto: 8

Zenzacija je komičan show koji izlazi svakog četvrtka na YouTube kanalu 24sata, a domaćin je komičar Ivan Šarić. U trećoj epizodi se nije mogao načuditi Milijani i Milojku

Igra prijestolja je bila nominirana za deset televizijskih nagrada Emmy, a osvojila ih je samo dva. Kako? To je najbolja serija ikad, čudio se komičar Ivan Šarić u novoj epizodi showa 'Zenzacija' koji se prikazuje na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Tome u čast, napravio je sve sezone Igre prijestolja u šezdeset sekundi.

Budući da je Zenzacija emisija u kojoj u desetak minuta Ivan Šarić uzme najbolje i najgore što se dogodilo na internetu u prošlom tjednu, svakako je moram spomenuti i Milijanu i Milojka, celebrity par koji je trenutačno na medenom mjesecu u Grčkoj. Poznati su zbog razlike u godinama jer je Milojko stariji od nje čak pola stoljeća.

- Tko su oni i zašto se masiraju - pitao se Šarić. 

POGLEDAJTE I PRETHODNU EPIZODU SHOWA 'ZENZACIJA':

Aktualna je bila i Greta Thunberg, mlada aktivistica za spas zemlje, ali i ibex koze koje ližu sol sa strmih stijena i tako riskiraju svoj život.  

U ovoj epizodi se i rasplesao, a što još kaže, pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Komentari (16)
  • Taj Šarić je izrazito antipatičan. Kao i Duško Čurlić, Barbara Kolar, Danijela Trbojvić Vlaki. Gdje ih samo nalaze?

    4. 10. 2019,   06:33
  • Novinari bi mogli milion vijesti iz Hrvatske svaki dan napisati a daje se paznja nekoj Milijani i Milojku,ne razumijem.

    3. 10. 2019,   15:41
  • Jao Saricu.Kome je to smijesno?Pa daj si sam svoj video pogledaj.Mislim da ces se sam sebe sramit.Pusti,nije to za tebe.Blamiras se

    4. 10. 2019,   14:53