Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Saru 'zeznule' kolege: Upala je na snimanje filma za odrasle...

Poznati JoomBoosov youtuber i domaćin popularnog YouTube serijala Prank' d, ovog se puta namjerio na mladu glumicu Saru Spinčić (21) iz serije 'Savršen Spoj'. Leon joj je pripremio najneobičniju ulogu dosad...

U petoj epizodi nove sezone JoomBoosovog serijala Prank' d, Leonova žrtva Sara mislila je kako ide na običan photoshooting za jedan beauty proizvod. No, u dogovoru s Leonom, na setu su je dočekali muškarac i polugola žena koji su glumili da su u procesu snimanja filma za odrasle.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Natalija i ja radimo zajedno, jednu malo drugačiju produkciju... Ti si nam baš slatka, zgodna si, pa smo te htjeli pitati... Jesi li možda zainteresirana za nešto drugačije, da snimiš nešto uz te kampanje koje radiš? Jesi li razmišljala o kakvim filmovima? Neke malo drugačije filmove imam na umu - rekao je Mladen.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

- Dok čekamo ostatak ekipe, biste li vas dvije možda snimile neku scenu? Baš nam je trebala jedna ovako zgodna djevojka da snimi tu scenu s Natalijom - nagovarao ju je Mladen.

Iako se Sara trudila biti pristojna, na licu joj se vidjelo da joj ništa nije jasno i da samo želi nestati sa seta. Kako je ova spačka završila pogledajte ovdje.

Komentari (3)
  • doslovno sam čuo kako mi je kvocijent inteligencije pao na pod nakon ovog videa

    1. 6. 2019,   12:19
  • Ocajni pokusaji privlacenja paznje, namjestenim nazovi forama. Koliko nisko ljudi danas mogu pasti ?

    1. 6. 2019,   21:50