Obavijesti

Video

Komentari 18

Seksali se na krovu zgrade, snimio ih slučajni prolaznik

Jedan ukrajinski par nije mogao suzbiti strasti pa se zanio na krovu zgrade i odlučio se primiti ‘posla’. Za svoj ljubavni čin nisu izabrali nimalo bezazleno mjesto

VIDEO

Ne samo da ih se moglo lako vidjeti jer su bili na krovu, već su ovi ljubavnici ugrozili i svoje živote s obzirom na to koji dio krova su izabrali za vođenje ljubavi. Ovaj prizor je snimljen na krovu zgrade u povijesnom centru grada Lviv na zapadu Ukrajine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Video njihovog seksa postao je popularan nakon što ga je snimatelj objavio na Facebooku. Napisao je i kako je riječ o jednoj od najviših zgrada u samom centru ovog grada s koje se pruža prekrasan pogled.

- No, izgleda kako njih nije zanimao pogled na grad već nešto drugo, dodao je snimatelj.

Ubrzo nakon što su shvatili da su ‘uhvaćeni’ ljubavnici su se pokupili i otišli s vidikovca. No, najvažnije je da su ostali živi, napominje osoba koja je sve snimila.

Lviv je najveći grad na zapadu Ukrajine, jedan od kulturnih centara u zemlji, ali i popularna turistička destinacija. Povijesna jezgra u kojoj je snimljen ovaj video preživjela je sovjetsku i njemačku okupaciju u Drugom svjetskom ratu, a i nalazi se na UNESCO-voj listi zaštićene svjetske baštine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...