Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skužili su ga: Poznata zvijezda pokušala biti novi VideoStar!

None Foto: 24sata Video 8

U trećoj epizodi najvećeg online video talent showa u Hrvatskoj i regiji žiri je uzeo stvar u svoje ruke i odlučio odabrati 10 finalista koji će se boriti za titulu nove YouTube zvijezde. Mila, Filip i Igor imaju pune ruke posla...

Naše voditelje, Davora i Petru ponijela je euforija i jedva čekaju saznati tko će biti nova zvijezda. Budući da su jako nestrpljivi, prije nego što je žiri uopće i stigao u svoje "odaje" gdje će odabrati finaliste, oni su odlučili 'škicnuti' videe koji su pristizali svakodnevno. Na neke su se dobro nasmijali, na neke začudili, a neki su ih i razočarali... Zašto? Pogledajte u novoj epizodi Videostara!

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU VIDEOSTARA:

Na njihovo iznenađenje, na Videostar se prijavio ni više ni manje nego već poznata YouTube zvijezda Milan Inić, s najpoznatijeg kanala Yasserstain. Iako je pokušao "prevariti" žiri i stavio lažne brkove, kod Petre i Davora to nije prošlo. Prokužili su ga, nazvali i odlučili provjeriti zašto se prijavio na Videostar.To samo dokazuje da je ovaj talent show toliko postao zanimljiv da se i već poznate zvijezde pokušaju još više 'proslaviti' kroz njega.

Bilo kako bilo, žiri doista ima težak zadatak. Od hrpe pristiglih videa, moraju izabrati deset najboljih, što im je teško palo. No, odabrati se ipak mora. Zbog toga, 31. 10. objavljujemo top deset kandidata koji će se boriti za titulu najboljeg/najbolje. Pratite JoomBoos kanal i saznajte kojih će nam to deset kandidata pokazati svoje vještine i talente.

Komentari (7)
  • Sad sam shvatio,to je promocija nepoznatih i nevažnih youtubera koji misle da su poznati.

    27. 10. 2016,   20:13
  • jel znate da je smor kad je sve izrežirano? mislim vjerojatno bi bio smor i inače...

    27. 10. 2016,   20:17
  • bacio bi bombu u taj vaš youtube kanal

    27. 10. 2016,   22:36