Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Snimi fora video, skupi najviše pregleda i osvoji PS4 ili Osmo!

None Foto:

Snimili ste super smiješan video sebe, prijatelja ili možda čak i kućnog ljubimca? Podijelite ga s nama jer video s najviše pregleda osvaja Playstation 4 ili Osmo kameru vrijednu više od 4.000 kuna!

Na mobitelu čuvate snimku na koju vaše društvo plače od smijeha? Razljutili ste baku kojoj je od vikanja ispalo zubalo pa ste se na kraju oboje smijali? Vaši građevinski radovi završili su kao u animiranom filmu “A je to”?

Zahvaljujući Oops Croatia na YouTube kanalu 24sata, na tom videu sada možeš zaraditi do 1.000 kuna i osvojiti Playstation 4 ili Osmo kameru vrijednu više od 4.000 kuna!

Od 3. srpnja do 2. listopada šaljite nam svoje fora i smiješne videe putem linka www.oops.hr. Upišite vaše podatke - ime, prezime i mail adresu. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Videi objavljeni u kompilaciji ne ulaze u natječaj.

Nagradni natječaj odvija se u 3 ciklusa u trajanju od mjesec dana, a par dana nakon kraja ciklusa otkrivamo dobitnika čija snimka  ima najviše pregleda na YouTube kanalu 24sata. Zato snimajte, sherajte, gledajte i uživajte! Pretplatite se na YouTube kanal 24sata i pazite da ne padnete sa stolice!

Pročitajte pravila nagradnog natječaja.

Sretno i (ne)spretno! 

Dobitnici natječaja su:
1. ciklus: 3.7.- 2.8.: Ana Rogač
2. ciklus: 3.8.- 2.9.: Tin Križnik 
3. ciklus: 3.9.- 2.10.: Nina Jonjić
Čestitamo sretnim dobitnicima!
Komentiraj, znaš da želiš!