Obavijesti

Video

Komentari 133

Snimke seksa s naših plaža: Javno pred svima i bez srama

Snimka žestokog seksa na patkici koja je prije nekoliko dana nastala na Zrću prva je ovogodišnja vruća akcija koja je izazvala veliko zanimanje ne samo onih koji su joj svjedočili, već i naših čitatelja

VIDEO

Vrući ljetni dani su dio godine kada svjedočimo seksualnim odnosima parova bez imalo srama u javnosti. Mladić i djevojka na žutoj patkici vodili su ljubav svega 50-ak metara udaljeni od obale na Zrću prije nekoliko dana. Čitatelji su zabilježili njihovu akciju, a na kraju čina im je patkicu otpuhao vjetar dok su bili u moru pa su na obalu izašli goli.

Ova prva ljubavna akcija ove sezone na Zrću bila je idealna prilika da se prisjetimo još nekih ‘bisera’.

Sjećate li se vruće ljubavne akcije usred makarske šetnade? Nevjerojatan prizor snimljen je u kolovozu prošle godine. Dvoje mladih se prepustilo strastima bez ikakve zadrške. Prolaznici su bili šokirani, a britanski turisti, koji su snimili prizor, potiho su se smijuljili iza kamere. Snimka koju možete pogledati u priloženom videu šokirala je i one najliberalnije.

Ni Zadar prošle godine nije bio uskraćen za seks na plaži. Čitateljica nam je u svibnju poslala snimku para koji se u nedjeljno popodne seksao na Boriku. Nisu ih omeli ni šetači ni djeca koja su trčkarala okolo. Oni su se predali strastima i ignorirali sve oko sebe. Kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Pokretanje videa...

00:13

- Vraćala sam se iz disco cluba. Na jednoj uzbrdici između auta kraj autobusne stanice ugledala sam par kako se seksa. Nisam mogla vjerovati, rekla nam je čitateljica koja je na Hvaru u srpnju 2016. godine snimila par u ljubavnom klinču.

Fotografija je nastala u 5 ujutro. Svi koji su vidjeli ovaj prizor samo su se nasmijali i nastavili dalje. Nitko nije zvao policiju, a čitateljica tvrdi kako je kasnije na društvenim mrežama vidjela fotografije para koje su snimljene i dva sata kasnije, a na kojima su spavali. - Uvukli su se još više između vozila, a pored njih su bile njegove gaće, rekla je.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 133
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang