Obavijesti

Video

Komentari 15

Snimljen prvi YouTube mjuzikl na svijetu, i to u Hrvatskoj!

Snimljen prvi YouTube mjuzikl na svijetu, i to u Hrvatskoj!

Povodom 400.000 pretplatnika na najjačoj medijskoj platformi u regiji za generacije Z i Y, JoomBoos je snimio prvi YouTube mjuzikl na svijetu. Zabavite se uz originalne i domaće hitove koje ćemo slušati cijelo ljeto.

VIDEO

JoomBoos, najjača medijska platforma regiji za generacije Z i Y koja okuplja top influencere, odlučila im je povodom 400.000 pretplatnika pokloniti originalni dar - prvi YouTube mjuzikl na svijetu. 

POGLEDAJTE PRVI YOUTUBE MJUZIKL:

Mjuzikl se sastoji od tri autorske pjesme koje pjevaju hrvatski YouTuberi, te dolazi u sklopu prve hrvatske YouTube serije 'Isti san'. Redatelj svih spotova Filip Dizdar otkrio je koliko se dugo radilo na pjesmama, te kako je nastala cijela ideja. 

- Od samog početka htjeli smo napraviti malo natjecanje unutar serije u kojem će se svi YouTuberi boriti za svoje fanove - izjavio je Filip Dizdar, te nadodao kako ovo nije klasična forma mjuzikla, već igrana forma s glazbenim spotovima. 

Funky tonovi, odlične rime i ljubavni problemi čine ove tri pjesme originalnim sadržajem za sve generacije. 

U suradnji s glazbenikom Fil Tilenom, nastala je prva autorska pjesma 'Tko se boji vuka još' koju izvodi popularan YouTuber Matija Lazarević, poznatiji kao LayZ. Nakon uspjeha pjesme 'Moja Croatia' koja je na YouTubeu pregledana više od 1,6 milijuna puta u samo dva tjedna, vrijeme je bilo za još jedan hit, a vjerujemo kako će i ova pjesma postići veliki uspjeh. 

Sin Ivane Plechinger, Jan Kovačić, u duetu s mladom glazbenicom Lucijom Jakelić izvodi drugu pjesmu naziva 'Malo čudni'. U ovom duetu pronaći će se svi oni koji se osjećaju "drugačije od drugih", a autori pjesme daju do znanja kako u tome nema ničeg loše. 

Posljednju pjesmu 'Mala' izvodi pobjednik prošlogodišnjeg VideoStar natjecanja, Bruno Lukić. Riječ je o još jednom duetu u kojem Bruno Lukić zajedno s Davorom Gerbusom pjeva o klasičnim ljubavnim problemima koji muče svakog od nas. 

Prvi hrvatski YouTube mjuzikl i ove zarazne ljetne hitove možete poslušati na JoomBoos YouTube kanalu, iTunesu i Deezeru. 

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković