Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šok u restoranu: Došli pojesti, a iz rupe na stropu ispala žena

Posjetitelji meksičkog restorana Sabroso! u kalifornijskom gradu Garden Grove ostali su u čudu nakon što je kroz strop ispala jedna žena. Vjeruje se da je bila pod utjecajem kokaina

Prema tvrdnjama očevidaca, čim je ušla u restoran žena je otišla ravno u toalet.

- Vidjeli smo je kako se ušuljala u restoran i otišla odmah u toalet. U njemu se zadržala jako dugo tako da se ispred njega napravio red - napisao je jedan od svjedoka na Redditu.

- U jednom trenutku su sa stropa počele padati krhotine i osoblje nam je reklo da se odmaknemo od stolova jer misle da se netko popeo na strop. Odmah mi je bilo jasno da je to žena koja se ušuljala u restoran - dodao je svjedok.

VIDEO: BRUTALNA TUČNJAVA 'Poštuj moju mamu!': Radnica u restoranu pretukla mušteriju

Na snimci se vidi kako posjetitelji restorana gledaju u strop nakon što su primijetili da se tamo nešto čudno događa. Neki uzimaju svoju hranu sa stolova pokušavajući izbjeći kaos.

- Trebali bismo otići odavde - čuje se kako govori jedan od njih, no nitko nije napustio restoran već su svi snimali što će se dogoditi.

'AKCIJA' IZA BLAGAJNE 'Sve je snimljeno!': Još jedna brutalna tučnjava u restoranu

U jednom trenutku se i dogodilo! Kroz strop je ispala žena, a šokirani ljudi u restoranu su počeli vrištati.

Čim je pala, žena se podigla, izbjegavajući pomoć. Izgledala je zbunjeno. Ubrzo su stigli bolničari i pružili joj pomoć. Još uvijek se ne zna kakve je ozljede zadobila prilikom pada.
 

Komentari (12)
  • Pink Panter

    6. 9. 2018,   14:41
  • Zena pauk...

    6. 9. 2018,   13:51
  • made in america

    6. 9. 2018,   16:19
Message