Obavijesti

Video

Komentari 1

Što je J-faktor? Nove zvijezde bez ovog neće proći strogi žiri

Što je J-faktor? Nove zvijezde bez ovog neće proći strogi žiri

Počinje nova sezona najluđeg YouTube talent showa u regiji - Videostara. Kriteriji za nove zvijezde YouTubea su ove godine najstroži do sada, a suci su oni koji najviše znaju o tom poslu - najpopularniji hrvatski youtuberi!

VIDEO

Oni koji imaju J-faktor znaju tako namjestiti kut snimanja da ne izgledaju debelo, znaju savršeno postaviti osvjetljenje, i kad im je najgori mogući dan snime video zbog kojih će ih ljudi obožavati. To je faktor zbog kojih baš tim youtuberima brojke rastu svaki dan, zbog kojeg stvarno imaju utjecaj na svoje obožavatelje i zbog kojeg su posebni, objasnio je Igor Barberić, mentor u najvećem regionalnom YouTube talent showu - Videostaru!

I upravo je to glavni talent koji kandidati ove godine moraju pokazati kako bi osvojili žiri. U serijalu je žiri okupio najpopularnije i već iskusne Joomboos youtubere Dennisa, LayZa, Petru, TheSikrta, Gloriju. 

U prvoj epizodi šef Joomboosa objasnio im je pravila nove sezone. Kako su ih mentor Barberić i Matej Lončarić pozvali u zadnji čas ekipa Joomboosa prestrašila se jer nisu znali što ih očekuje.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dobit ćemo masovni otkaz?

JoomBoosovci su na početku zbunjeni jer ne znaju što će im se dogoditi i zašto su svi okupljeni u jednoj ogromnoj dvorani, a Gloria ima dva potencijalna zaključka:

- Ovo je ili najveći team building ikad ili ćemo svi sada dobiti masovni otkaz.

Filip je završio u zatvoru

I ostali su imali neke prijedloge, a jedino Filip TheSikrt nije bio svjestan da se nešto uopće događa. On je cijelo vrijeme prepričavao kako je završio u zatvoru jer je snimao video gol u banci, a onda su ga strpali u zatvor s još deset tipova. Nitko ne na jel se to stvarno dogodilo ili samo u seriji ili samo u njegovim snovima.

Nema kategorija, a suci su još stroži

U maštanju o tome zašto su ovdje prekinuo ih je profesor Johannes i ukratko im objasnio pravila nove sezone Videostara. Novost za sve koji se prijavljuju ove godine je da više nema kategorija; video s kojim se prijavljuju može biti o bilo čemu.

Uz to, ove godine će kandidate voditi tri iskusna, pravedna, ali i stroga mentora: Petra Dimić, LayZ i TheSikrt, objasnio je Matej Lončarić. Od jučer su u funkciji i Viber communities u kojima će svi koji im se priključe moći glasati za izbacivanje pojedinog kandidata svaki tjedan, dok ne ostane jedan pobjednik.

Genijalne nagrade

Pobjednici ove sezone dobivaju senzacionalne nagrada. Osim ugovora s JoomBoosom u vrijednosti od minimalno 100.000 kuna, pobjednik sa svojim mentorom ide i na genijalan Eurotrip po deset najvećih europskih gradova. Ove godine suci su još stroži i zahtjevniji nego ikad, a da biste se istaknuli - morate pokazati da ste nezamjenjivi! Prijaviti se možete OVDJE do 22. listopada, požurite ako još niste!

Nastavi koristiti Shake and Take aplikaciju, riješi kviz i osvoji ekskluzivne nagrade.

Ove godine Rakuten Viber je naš glavni komunikator. Preuzmite Viber aplikaciju i pridružite se našim Viber Communityjima. Glasajte za svoje omiljene kandidate i pomozite nam odabrati novu Videostar zvijezdu:

- The Sikrt Viber Community
- Saamo Petraa Viber Community
- LayZ Viber Community

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje