Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Što su tamo radili? Ira i Goran izbjegavali vlak, pali pod drugi?

None Foto: Pixsell

Kočnice su škripale, kotači su zaiskrili. No vlak nije uspio stati na vrijeme. Udar je bio neizbježan. Pod kotačima brzog vlaka u Zaprešiću završilo je dvoje mladih, Ira Dujmović (18) i Goran Plašćević (32)

Bio je petak, 21.45 sati, noć se odavno spustila nad grad. Dio pruge gdje ih je pokupio vlak je neosvijetljen, uokolo nema nikoga. Jedino prašnjavi zemljani put i šipražje. 

POGLEDAJTE VIDEOVIJESTI:

Do prvih kuća je više od 200 metara. Što su tamo radili, nitko ne zna. 

Susjedi su nam rekli kako su u trenutku nesreće tom dionicom prolazila dva vlaka. Jedan je išao prema Zagrebu, a drugi prema Harmici. Baš u trenutku tragedije su se mimoišli.

POTVRDILA POLICIJA Tragedija u Zaprešiću: U naletu vlaka poginuli muškarac i žena

Prema izjavama svjedoka, Goran je još bio živ dok je došla ekipe Hitne pomoći.

Pokušali su ga reanimirati, no bilo je uzalud. Preminuo je nekoliko trenutaka kasnije. Ni Ira ni Goran kod sebe nisu imali dokumente, što je policiji otežalo njihovu identifikaciju.

Komentari (66)
  • Prije par dana odnosno u cetvrtak je otpusten iz bolnice jer je skoro poginuo vozeci motor..(izletio mu biciklista na glavnu cestu) i sad mu se ovo desi... Poznajem obitelj... velika zalost :(

    26. 8. 2018,   20:45
  • kao prvo vlakovi imaju jaka svjetla i moze ih se vidjet ako ih se kao ne cuje sto je jako tesko barem to zna onaj tko ih je iti jednom cuo.

    26. 8. 2018,   19:26
  • Pitate se sta su tamo radili...? Salite se..... Ljubav ..... mozda.....

    26. 8. 2018,   18:32