Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stoka ispunio san: Snimio prvi navijački hit s najvećim fanom

Jedan od najpoznatijih hrvatskih repera Stoka snimio je novi navijački hit povodom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji čija će premijera biti u petak, u 12 h na JoomBoos kanalu

Hrvatska nogometna reprezentacija prvu će utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji odigrati 16. lipnja protiv Nigerije, a nas je već polako počela tresti nogometna groznica. Dresovi, navijački rekviziti i navijački hitovi obilježit će sljedećih nekoliko mjeseci svakog ljubitelja najbitnije sporedne stvari na svijetu. 

Za nogometno ludilo imat ćemo pravi nogometni hit. Riječ je o JoomBoos kolaboraciji poznatog hrvatskog repera Marina Ivanovića - Stoke (37) i YouTubera i repera Matije Lazarevića (20), ima nadimak LayZ. Dok Stoka iza sebe ima sedam studijskih albuma, reper LayZ tek jednu pjesmu koja broji preko 2 milijuna pregleda na YouTubeu! 

- Matija je predobro odrepao svoje dionice. Jako se veselim ovom projektu, koji se izrealizirao zahvaljujući JoomBoosu. Unatoč tomu što smo snimali danima od jutra do mraka jer atmosfera je na setu bila odlična. Čim smo se upoznali, zbližili smo se kao da se družimo već godinama – rekao je Stoka o poznatom hrvatskom YouTuberu Matiji.

 

Spajanjemdviju potpuno različitih generacija i njihovih pratitelja stvorena je savršena JoomBoos navijačka pjesma 'Moja Croatia'. Stoka i LayZ prvi su put surađivali na ovoj pjesmi, a vjerujemo kako ne i posljednji. 

Stoka je suradnjom s mladim hrvatskim reperom Layzem, ujedno ispunio i njegovu dugo očekivanu želju. 

- Kao klinci smo uvijek iza zgrade slušali Stoku, no nisam mogao ni zamisliti da ću jednog dana snimiti spot i pjesmu baš s njim - istaknuo je Matija. Dodao je kako nikada nije snimao pred ovakvim kameram  te da će spot za pjesmu zasigurno biti jedan od boljih spotova u Hrvatskoj.

 

'Moja Croatia' prava je nogometna himna koja zrači zajedništvom, ponosom i spaja dvije potpuno različite generacije, a imat će premijeru u petak 18.05. u 12 sati. 

 

Komentari (18)
  • LayZ, decko ostavi se repanja molio bih te lijepo

    15. 5. 2018,   21:48
  • A to je valjda tak kad postanes komercijala

    15. 5. 2018,   21:24
  • Čim si se spustio na tako niske grane da te promovira kvazikanal kojeg prate djeca do 9 godina znači da si propao....

    15. 5. 2018,   21:39