Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stoka napravio pravi 'incident': Legenda repa izbacila novi hit!

Marin Ivanović Stoka (37), legenda hrvatskog repa, prošli je mjesec na povratničkom koncertu s Markom Lasićem Neredom napunio dvoranu Doma sportova, a upravo je izbacio novi veliki hit - Incident

Novi hit kralja old schoola možete premijerno poslušati na JoomBoos YouTube kanalu upravo sada:

Tekst 'Incidenta' u potpunosti je napisao sam Stoka, a autor glazbe je Goran Kovačić. Spot je sniman na različitim zanimljivim zagrebačkim lokacijama, a imena iza ovog pravog malog vizualno-glazbenog remek djela su, uz Stoku i Gorana, Marijan Jurčević, Sven Čustović i Krunoslav Licitar Macola.

Atmosfera na snimanju je bila jako pozitivna

- Atmosfera na snimanju spota bila je nevjerojatno pozitivna i svi smo bili prepuni kreativnih ideja. Snimali smo po Zagrebu i raznim genijalnim lokacijama našeg grada, a Marijan, koji nam je radio spot, snimat će i 'Božićnu priču' koju radimo ja, ZsaZsa i LayZ - ispričao nam je Stoka, a zatim objasnio odakle baš to ime pjesme.

Odakle naziv Incident?

- Incident je moja omiljena poštapalica koju koristim u pozitivnom smislu. Kada je nešto jako lijepo i dobro, ja to uvijek zovem incident - objasnio je i dodao kako se ovdje ne radi samo o spotu i pjesmi, već nečemu mnogo većem od toga.

- Incident je, ustvari, cijeli projekt. Uskoro otvaram i incident.hr webshop koji će biti baza za sve moje objave i sve informacije koje ljude o meni zanimaju. Također, ondje će ljudi moći kupiti zanimljive suvenire vezane uz cijelu moju priču - govori Stoka i dodaje:

- Sve je ovo presjek mojih 20 godina karijere. Napravio sam to u stilu 'stara škola za nove klince. Zagreb, ulica, kvart, odrastanje u gradu uz rep i rime'. Sve sam to prošao i sada to želim približiti nekim novim klincima - kaže Stoka.

Live večeras u 18 sati na JoomBoos YouTube kanalu

No, spot je tek mali djelić svega što je Stoka već pripremio i onoga što još sprema za svoje stare, ali i nove obožavatelja.

Večeras u 18:00 sati Stoka će održati live talk show na JoomBoos YouTube kanalu u kojem će odgovarati na pitanja koja zanimaju publiku, uživo izvesti neke svoje najveće hitove i zabaviti sve kako samo on to zna!

Komentari (14)
  • Kaj je ovaj opet gengster? Sve u svemu, veliko govno. Beat loš, lirički loše, flow nula. Spot je kul, bar s ove tehničke strane, kadrovi, boje tranzicije i to. S ove "umjetničke" isto dosta loše. Ne znam zašto misli da je crnac iz 90-ih.

    6. 11. 2018,   22:15
  • Sa Blackouta na Joomboos,kaj ti je zivot

    6. 11. 2018,   20:36
  • Sta je ovo koja pm ?

    6. 11. 2018,   14:46