Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Štreber Ivan (26) iz 'Ljepotica i genijalaca' briljirao u teretani

U drugoj epizodi JoomBoos serijala 'Chat Before You Judge' živote su na jedan dan zamijenili sportaš i štreber. U ulogu sportaša na jedan dan uskočio je Ivan Cesar kojeg ste upoznali u showu 'Ljepotice i genijalci'

Ivan Cesar (26), student informatike poznat i po sudjelovanju u popularnoj emisiji 'Ljepotice i genijalci', morao je na jedan dan vježbati i raditi sve ono što inače radi sportaš Dario Zvornik (30). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Voditelj i moderator ponovno je bio JoomBoosov youtuber Borna Rastović, a nakon što su se dečki upoznali i popili po šalicu kave, uslijedili su izazovi.

'Ne mogu više'

Foto: Screenshot/youtube

Dario je Ivana odveo u park na Trešnjevku gdje je morao izvesti neke prilično zahtjevne vježbe na spravama.

- Ne mogu više, ne mogu se držati. Teško je - viknuo je Ivan već nakon par sekundi prve vježbe, a onda su ga dočekali sklekovi. To mu je išlo malo lakše. 

Dario je rješavao kviz znanja

Foto: Screenshot/youtube

I dok je Dario Ivana izmorio vježbama, on je njemu pripremio potpuno drugačiji zadatak. Dario je trebao riješiti kviz znanja.

Iako nije znao odgovore na neka pitanja o književnosti, kad ga je Ivan pitao koji je još naziv za ključnu kost, Dario je kao iz topa ispalio - klavikula. 

- Brat mi je potrgao ključnu kost pa zato znam - objasnio je. Kako je Ivan prošao na još jednom malom testu koji je Dario kasnije stavio pred njega, pogledajte u epizodi.

Komentiraj, znaš da želiš!