Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tragedije: "Braci je na cesti poginuo sin. A sada je i on..."

Foto:

Susjeda nesretnog muškarca koji je poginuo pod kotačima automobila Tonyja Cetinskog ispričala nam je o njegovu tragičnom životu. Braco, kako su ga zvali, izgubio je sina u prometnoj nesreći

PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

POGLEDAJTE VIDEO:

Nema više našeg Ibrahima, Brace ili Baje, kako smo ga svi od milja zvali. Volio je popiti, ali je zaista bio dobar čovjek i susjed. Sa svima koji su ga znali volio je stati i popričati na ulicama Rovinja.

Zadnju kavu popili smo kod mene prije dva dana i smijali se svakodnevnim šalama. Bože moj, koja tragedija! Tim više što je prije nekoliko godina kod Rovinjskog Sela poginuo njegov sin. Od tada je Braco puno više pio, jer se nije mogao nositi s tolikim bolom - kazala je susjeda i prijateljica Ruža Kovačević. Podsjetimo, Tony Cetinski (48) u petak je u Pustoj ulici u Rovinju oko 14 sati naletio autom na I.K (62), koji je smrtno stradao. Nakon obavljenog očevida policija je utvrdila da je Cetinski ulaskom u oštar nepregledan zavoj Mercedesom pregazio I.K. Još  nije poznato je li smrt posljedica prometne nesreće ili nečeg drugog, jer je navodno I.K već ležao na cesti u trenutku naleta. Policija niti dan nakon tragedije ne daje više informacija. Kažu, više će se znati nakon obdukcije, najvjerojatnije u ponedjeljak.

A dan nakon nesreće, mještani Rovinja su u šoku i ne mogu shvatiti što se zapravo dogodilo. No, slažu se da tom uskom i jednomjernom uličicom vozila često jure.

- Volimo Tonya jer je naš, ali smo znali i Bracu. Teško je znati što se dogodilo jer je Braco volio popiti u obližnjem lokalu Odessa kod autobusnog kolodvora-kazali su nam mještani na tržnici pored koje je, na adresi Švalbina 16, I.K. živio. Lokal Odessa u subotu je bio zatvoren, a da se u toj uličici dogodila velika tragedija, svjedoče i tragovi krvi na cesti. Bracina neutješna susjeda Ruža ispričala je da je do prije dva tjedna u stanu živio s prijateljem Darkom, koji je također volio popiti.

- Braco se sažalio nad njim i uzeo ga u stan da živi s njim.Koliko znam, oboje su primali socijalnu pomoć. Darko je prije 14 dana pao niz stepenice u zgradi i od tada je bolnici u komi. Ne znam hoće li se izvući.Braco ima još jednog sina koji živi i radi u inozemstvu, ali i on se u bolnici oporavlja od teže operacije srca - tvrdi Ruža. Dodaje da se Braco od supruge razveo prije 20 godina, te da mu je ona i dalje pomagala.

- Taj stan u potkrovlju na trećem katu je njezin i dala ga je Braci na korištenje. Iako su bili razvedeni, često je plaćala njegove mjesečne račune. Sada je u Bosni i Hercegovini, javila sam joj za nesreću, pa će se vratiti. Mislim da ovaj drugi sin još uvijek ne zna za smrt oca - kaže Bracina susjeda Ruža. Na YouTubeu je osvanula snimka u kojoj Tony Cetinski vozi prebrzo istom ulicom u kojoj je u petak naletio na I.K. Na snimci koja je objavljena 16. ožujka ove godine vidi se prestravljena voditeljica koju je Cetinski provozao Rovinjem i Pustom ulicom. Prometni stručnjak Željko Marušić tvrdi da snimka Tonyja teško kompromitira.

- Policija je propustila pravodobno registrirati kompromitirajuću snimku i kazneno prijaviti Cetinskog te mu oduzeti prometnu dozvolu zbog brutalnog ugrožavanja prometne sigurnosti - rekao je Marušić.

Tonyjeva odvjetnica pak tvrdi da se radi o "snimci nastaloj za potrebe emisije Star in the Car, koja je zabavnog karaktera i vožnja tijekom snimanja je obavljena u kontroliranim i sigurnosnim uvjetima, te kao takva ne može predstavljati nikakav dokaz o eventualnoj nepropisnoj vožnji gospodina Tonija Cetinskog tijekom jučerašnjeg dana, niti je sa istom u bilo kakvoj uzročnoj vezi".

 

Komentari (131)
  • Pošto je nesretniku Braci već i sin poginuo u prometnoj nesreći, ovaj drečavi punog...ac se pobrinuo da ga otac što prije vidi... to će mu biti olakotna okolnost na tzv "sudu" ako ikada do njega i dođe... vidimo i murija se sažalila nad žrtvom cetinskim, pa mu nije uzela dozvolu... kao što je u ovoj žabokrećini od države ne oduzimaju ni jednom drumskom i pomorskom ubojici...

    4. 11. 2017,   18:38
  • Užas i bijeda od teksta i svih aktera Ispada da je covjek bio manje vrijedan, ološ, ono da ga tony nije pregazio umro bi od alkohola, padom niz stube kao njegov cimer alkoholicar, itd..Svi od reda podmazani. Očito PR od dotičnog radi punom parom, jadno, prejadno. Život je život ma kakav on bio..

    4. 11. 2017,   19:26
  • Mislim da na cesti vidis i macku i kamen ako vozis normalno, a kamoli ne covjeka, nadam se da ce istraga bit pravedna s obzirom da se radi o utjecajnoj osobi

    4. 11. 2017,   18:26