Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svjetleći Atomi iz Supertalenta sad nastupaju i na svadbama!

U nedjelju je u zagrebačkoj Tvornici Kulture održan spektakularan božićni YouTube party - finale talent showa Videostar - a otvorili su ga genijalni plesači u poznatim 'svjetlećim odijelima' iz plesne skupine Atomi.

Atomi su plesna skupina iz Goričana koja je prošle godine nastupila na Supertalentu, gdje su fascinirali žiri i publiku i došli do finala. Genijalni plesači iz Atoma plešu u mraku, u svjetlećim odijelima, a ta odijela izrađuju potpuno sami i time spajaju umjetnost i tehnologiju.

Nastupaju i na svadbama

Trenutno je u skupini aktivno četvero plesača i jedna plesačica, a osim na ovakvim velikim događanjima, nastupaju i na svadbama. Fotografiju s jedne nedavno su objavili na svom Facebooku.

Dok se prošle godine nisu pojavili na Supertalentu, nitko u Hrvatskoj nije vidio plesnu skupinu koja pleše u mraku, u odijelima 'na baterije', a zbog njihove inovativnosti danas su poznati diljem zemlje. Baš zato pozvani su i na veliko finale ovogodišnjeg Videostara.

Publika je na Videostaru svaki njihov korak zabilježila

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Prije njihova nastupa na Videostaru u dvorani Tvornice vladao je potpuni muk, a kad su stupili na pozornicu i počeli plesati na popularne hitove, publika ih je podravila pljeskom i vriskom.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Nastupali su nešto više od dvije minute, a iako je trajalo kratko, cijelo to vrijeme publika je pozorno pratila svaki njihov korak i sve bilježila mobitelima. Njihov nastup, kao i cijelo spektakularno Videostar finale, možete pogledati u ovom videu. 

Komentari (1)
  • Plagijatori. Light Balance su original!

    21. 12. 2018,   16:34