Obavijesti

Video

Komentari 20

Tek je 12 sati: Mentori talent showa plakali na hit iz 90-ih!

Tek je 12 sati: Mentori talent showa plakali na hit iz 90-ih!

U drugoj epizodi YouTube talent showa Videostara mentori Petra, Matija i Filip u sklopu izazova su čitali stihove hrvatskih hitova, a rasplakao ih je Vannin "Tek je 12 sati" iz 1993. godine

VIDEO

Kako bi dokazali da su pravi za poziciju mentora novim kandidatima Videostara, JoomBoosovi youtuberi Petra Dimić, Matija Lazarević LayZ i Filip Dejanović TheSikrt stavljeni su na iskušenje. Morali su proći tri izazova kako bi svima dokazali da su čvrsti i snažni, ali već na drugom izazovu svi su zaplakali.

Kandidate ove godine vode tri iskusna, pravedna, ali i stroga mentora: Petra Dimić, LayZ i TheSikrt. U drugoj epizodi prošli su tri teška izazova kako bi privukli publiku u svoje Viber communitiese, ali i kandidate koje će voditi.

Prvi izazov za mentore je bio ne nasmijati se dok imaju puna usta vode. Slušali su viceve, a ako su se na njih nasmijali - ostali su mokri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U sljedećem izazovu rezali su luk te pritom emotivno čitali stihove najpoznatijih hrvatskih hitova. Scene ovog izazova su dramatične, a suza ne nedostaje. U zadnjem izazovu su se morali dokazati kao najbolji influenceri u Hrvatskoj.

Tko je bio najuspješniji i tko ima najviše potencijala za pobjedu zajedno sa svojim kandidatom, pogledajte u drugoj epizodi!

Imaš li taj J-faktor?

Ove godine za kandidate je najvažniji J-faktor. Oni koji ga imaju znaju tako namjestiti kut snimanja, znaju savršeno postaviti osvjetljenje, i kad im je najgori mogući dan snime video zbog kojih će ih ljudi obožavati. To je faktor zbog kojih baš tim youtuberima brojke rastu svaki dan, zbog kojeg stvarno imaju utjecaj na svoje obožavatelje i zbog kojeg su posebni.

Genijalne nagrade

foto: Igor Kralj

Pobjednici ove sezone dobivaju senzacionalne nagrada. Osim ugovora s JoomBoosom u vrijednosti od minimalno 100.000 kuna, pobjednik sa svojim mentorom ide i na genijalan Eurotrip po deset najvećih europskih gradova. Ove godine suci su još stroži i zahtjevniji nego ikad, a da biste se istaknuli - morate pokazati da ste nezamjenjivi! Prijaviti se možete OVDJE do 22. listopada, požurite ako još niste!

Nastavi koristiti Shake and Take aplikaciju, riješi kviz i osvoji ekskluzivne nagrade.

Ove godine Rakuten Viber je naš glavni komunikator. Preuzmite Viber aplikaciju i pridružite se našim Viber Communityjima. Glasajte za svoje omiljene kandidate i pomozite nam odabrati novu Videostar zvijezdu:

- The Sikrt Viber Community
- Saamo Petraa Viber Community
- LayZ Viber Community

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković