Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trening s elastičnom gumom: Dianine vježbe za čvrste ruke

Vježbe za ruke jačaju bicepse, tricepse, ali i gornji dio leđa. Fitness trenerica osmislila je kratak trening s elastičnom gumom. Krenete li vježbati sad, do proljeća ćete imati lijepe, oblikovane i učvršćene ruke

Istrošiti masno tkivo oko ruku čini vam se nemogućim? Ne očajavajte, jednostavne vježbe Diane Morić istopit će salo poput maslaca.

POGLEDAJTE VIDEO:

-  Korištenjem gume s ručkama odradite trening za cijelo tijelo u vrlo kratkom vremenu. Za idealne ruke savjetujem vježbe za triceps koje možete izvoditi kao i ja, u udobnosti vlastitog doma. Stanite uspravno, u raskoračnom stavu s jednom nogom malo naprijed. U svaki dlan uhvatite ručke gume, a ruke podignite u zrak tako da svaka ruka sa strane dodiruje uši, a ruke su savinute u laktovima iza glave. Guma vam se nalazi iza tijela. Opružajte ruke u laktovima do potpuno ispruženih tako da vam traka pruža otpor. Iz pozicije potpuno opruženih ruku, savijajte u laktovima i vratite u početni položaj, kaže trenerica Diana Morić (30). 

BUDITE FIT ZA PRAZNIKE Blagdani za Dianu nisu isprika: Vježbe za čvrst trbuh na stolici

Ovaj „džepni“ rekvizit je lako pohraniti, uzeti sa sobom i kao takav pruža mogućnost da s njim vježbate na različitim mjestima, u teretani, na putovanjima, u  uredu ili kod kuće.

FITNESS TRENERICA Diana vježba bicepse: Umjesto utega diže deterdžent za rublje

Fitness zvijezda inspiracija je mnogim ženama diljem regije, a svoje snimke redovite objavljuje na svom Instagramu profilu. Važno je imati na umu da o kakvom god se obliku rekreacije radilo, samo sustavno vježbanje donosi rezultate. Pokušajte posvetiti deset minuta dnevno rutini vježbi za ruke i nemojte se zaboraviti razgibati prije i nakon treninga kako ne bi došlo do ozljeda i grčeva u mišićima.

Komentari (3)
  • Rado bi povjezbao sa njom

    8. 1. 2019,   05:28
  • Je l' samo meni ova žena izgleda kao muškarac?

    12. 1. 2019,   15:50