Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trojac iz Kuku$a: Na nastupu su fanovi Goci čak skinuli hlače

None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Dečki s Trešnjevke, Iso Miki, Goca R.I.P i Hiljson Mandela svojim hitom 'Oće k***c' oduševili su regiju, a u manje od tri mjeseca na YouTubeu su skupili više od osam milijuna pregleda

Svake godine smo glavni. Rad, marljivost, vjera u Boga i sebe je tajna našeg uspjeha, rekao nam je trojac s Trešnjevke, koji od 2012. nastupaju pod imenom Kuku$ Klan. Ova trap grupa postala je senzacija u Hrvatskoj, iako se njihove pjesme ne vrte na radiju, a spotove možete vidjeti samo na YouTubeu.

- Mislim da smo davno prošli vrijeme u kojem bi snimili duet s nekom pop pjevačicom, nije to za nas - rekli su.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Oće k***c' u nešto manje od tri mjeseca na YouTubeu je skupio više od osam milijuna pregleda, a hit je bio na vrhu svih regionalnih ljestvica, osim u Sloveniji.

- Bilo je puno sramotnih situacija na našim nastupa, na jednom su mi čak skinuli hlače - rekao je Goca R.I.P., koji uz Hilj$ona Mandelu i Iso Mikija čini ovaj popularni sastav.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Između 'brije' u stanu ili 'brije' u kvartu uvijek biraju stan i druženje s ekipom s kvarta.

- Pjesma koju potajno volimo slušati je od Britney Spears - Toxic'- rekli su.

Serijal 24 pitanja pratite na YouTube kanalu 24 sata.

Komentari (4)
  • Nadam se da citate vas 2 ovo, G i H. Hiljs je osoba bez koje kukus nikad nebi uspio ovako, i prijasnji albumi su imali i bolju smisao i ritam i stavilo bi te u neku fazu meditiranja dok prelistavas te stvari. Ovo danas, iskreno, zvuci ko da ste se prodali i nabrzaka radite stvari. Goca je isto prije bio bolji iako mi nije uvijek sjeo, ali ima svojih momenata. Znam vas od prvog dana i fakat se nadam da vas nekakva slava klinaca kojih ima krda nece promijeniti. Zaš nebi radili jbne stvari za nas koji fakat razumijemo taj stil i poantu. Zaš nebi napunili tvornicu s 200 normalnih, a ne s soma i petsto nekih klinki koje ne kuže pol teksta nakon 3 dana preslušavanja neke stvari. Lijepo vas molim da pazite kaj i kako cete napravit. I za koga. ps. Oce k. rstva ima jedan jedini dobar dio i to je hiljsov, ovo ostalo ne da je cringe, kak bi rekli, nego je jednostavno za pauzirat i dislajkat. Nije to to dečki, možete vi bolje. Znam da možete.

    16. 5. 2019,   17:47
  • zasto im se prsti ovako grče?

    17. 5. 2019,   09:49
  • Ooooo daaa... njihova mjuza prije izvjesnog vremena bila je daleko kvalitetnija i slušanija. To je vjerojatno zato što su im dečki iz HIGH5 pomogli da se uz njih uspnu na stage i postanu ono što su danas. Bilo kako bilo, moraju se boriti za svoje mjesto pod suncem a konkurencija je sve jača. Hoće li uspjeti.. hmmmm..... ovo sa likeovima na YOUTUBEu je isto svoja priča. znamo kako se lajka na YT..

    17. 5. 2019,   19:53