Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'U Plesu sa zvijezdama najviše me pogodila Nicolasova ocjena'

None Foto: 3

U 24 pitanja komičar i natjecatelj u 'Plesu sa zvijezdama' Ivan Šarić osvrnuo se na svoj ples i ocjene žirija, a i pohvalio se kako je njegova zaručnica Korana također izvrsna plesačica

I Korana je izvrsna plesna partnerica, komentirao je Ivan Šarić za svoju zaručnicu. Komičara gledamo u 'Plesu sa zvijezdama', a priznao nam je da ga je u showu najviše povrijedila Nicolasova četvorka.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dobio sam je za svoj prvi ples u emisiji, a u tom trenutku sam se osjećao malo zbunjeno jer smo jako dugo vježbali za to. Nisam se naljutio jer me takve stvari jako motiviraju. Tko zna, da nam je dao veću ocjenu možda ne bismo dogurali tako daleko - rekao je.

24 pitanja otkrio je da je recept za uspješnu vezu lojalnost i razumijevanje, a kaže kako nije siguran bi li ikad oprostio prevaru.

Ne može birati između Slavka Sobina i Damira Kedže jer kaže kako su mu oboje prijatelji pa bi odabir bio previše negospodski. Da nije komičar bio bi kovač, a kod publike mu pale samo 'iskrene fore'.

Pitali smo ga da bira između Zadra i Zagreba, no to je za njega bilo preteško. 

24sata 24 PITANJA ZA ROBERTA KNJAZA 'Zbog bake Slavice smo umalo u Milanu završili iza rešetaka'

- Zadar me odgojio, Zagreb me sagradio - rekao je. Kad su žene u pitanju bira purgerice umjesto Dalmatinki. Najbolji način za opuštanje mu je 'blejanje u strop', a nakon 'blejanja' u posljednji nastavak Avengersa je i zaplakao. 

S nama je podijelio i misao vodilju.

- Ljudi će te uvijek bez obzira što napravio pokušavati smanjiti i reći da nisi dobar. Zato je najbolje napraviti ono što ionako želiš - zaključio je. 

POGLEDAJTE I 24 PITANJA S NICOLASOM:

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Komentari (11)
  • Unaprijed se ispričavam svim Šarićevim fanovima, ali meni je on antipatičan i ima isforsirani humor. No hard feelings 😘

    6. 5. 2019,   22:41
  • Komičar? Sigurno se obogatio na svom humoru....lik je iritantan do bola, svaku njegovu foru sam čuo prije 20 god.,, zanimljivije je gledati u zid, nego njegov "show"...

    6. 5. 2019,   22:55
  • Možda bi mu više pasalo da ga je Nicolas "pogodio"

    6. 5. 2019,   22:47