Obavijesti

Video

Komentari 67

Ubila ga struja? 'Aleksandar je tek postao otac, bio je sretan'

Velika tragedija pogodila je Sračinec kraj Varaždina. Mladi otac Aleksandar Križanec (31) preminuo je u nedjelju u kotlovnici obiteljske kuće u Varaždinskoj ulici. Sumnja se da je uzrok strujni udar

VIDEO

- Bio sam kod kuće kad se to dogodilo. On je bio doma s majkom. Čuo sam da je ona počela vikati i odmah dotrčao. Još je davao znakove života. Odmah smo zvali Hitnu, ali nisu mogli ništa učiniti - suznih očiju i crven u licu ispričao nam je njihov susjed. Kazao nam je da obitelj dugi niz godina živi u Sračincu te da je Aleksandar bio sin jedinac.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

00:53

- Ona je samohrana majka i imala je samo njega. Htio si je srediti kuću, našao curu, dobio dijete, a onda ih je zadesila tragedija. Ne daj Bože nikome - potreseno je pričao susjed. Kaže da se još ne zna kako je došlo do tragedije.

- Čula sam da su ga našli kako se rukama drži za cijevi bojlera. Sumnjaju da je struja odnekud izbila na cijevi. Nakon što se primio više nije mogao pustiti, struja ga je zalijepila i nastavila tresti. Kad ga je napokon pustio udar, pao je na majku. Ona ga je pronašla. Čula sam da joj je pokušao nešto reći, no nije uspio. Njegovo tijelo, pričaju, još se grčilo, a onda je ubrzo izdahnuo - ispričala nam je Aleksandrova poznanica.

Dodala je da boljeg dečka u životu nije upoznala i da ga je posljednji put vidjela u petak kad su zajedno popili piće.

Aleksandar je, pričaju njegovi poznanici, prije oko mjesec i pol dana dobio sina.

- Bio je presretan i pucao je od ponosa. I na Facebooku se pohvalio da je mali njegova slika i prilika - kaže nam njegov poznanik pokazujući fotografiju koju je Aleksandar podijelio na svom profilu nakon rođenja djeteta.

- Mislim da je završio medicinsku školu, no našao je posao u tvrtki za postavljanje PVC stolarije. Imao je zaručnicu. Obožavali su se, a mali im je bio najveća sreća - rekao je poznanik dodajući da je pred njima bio cijeli život.

Na ogradi ispred kuće preminulog mladića gorjeli su lampaši, a na dvorišnim vratima bila je zalijepljena plava osmrtnica. U dvorištu smo zatekli rodbinu i prijatelje koji su pripremali hranu za karmine. Kratko su nam kazali da ne žele davati nikakve izjave te da majka ni zaručnica ne žele razgovarati.

Iz PU Varaždinske u ponedjeljak su izvijestili da je 29. travnja oko 16 sati u prostoriji kotlovnice prilikom izvođenja radova na instalacijama nesretno stradao 31-godišnjak. Sve okolnosti događaja još utvrđuju.

- Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, te je liječnik konstatirao smrt - izvijestila je varaždinska policija. Više informacija nisu imali ni jučer. Susjedi pričaju da je policija zapečatila prostoriju u kojoj je stradao. U kotlovnici se inače, kažu nam, nalaze bojler i peć na drva. Aleksandrovo tijelo vratili su obitelji koja je danas u 16.30 sati na lokalnom groblju u Sračincu organizirala posljednji ispraćaj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...