Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uredite svoje nokte u ljetnom stilu: Pet savršenih manikura!

None Foto: JoomBoos 4

Izuzev nerijetkih ljetnih pljuskova, ljetne temperature stigle su i do nas. Odmor, uživanje, druženje i ljenčarenje. Ima li idealnijeg trenutka da razmislite o najboljim i najšarenijim ljetnim manikurama?

Beauty blogerica s YouTube kanala Joomboos, Maša Zibar, 'počastila' nas je savršenim manikurama kojima možete kratiti duge ljetne dane. Spoj šarenih boja najbolja je kombinacija na vašim noktima ovo ljeto.
 
POGLEDAJTE VIDEO: Kako urediti svoje nokte da budu u trendu ovo ljeto?
 
Da biste u potpunosti zablistali ovog ljeta nokte osvježite raznim bojama i detaljima.Uredni i lijepi nokti savršen su ukras,kojem se poklanja sve više pažnje i koji postaje ogledalo nečijeg stila a nosi se sve od šljokica, obrnute manikure, zlatnih premaza pa do minijaturnih slika.Da biste u potpunosti zablistali ovog ljeta nokte osvježite raznim bojama i detaljima.Uredni i lijepi nokti savršen su ukras,kojem se poklanja sve više pažnje i koji postaje ogledalo nečijeg stila a nosi se sve od šljokica, obrnute manikure, zlatnih premaza pa do minijaturnih slika.ssDa biste u potpunosti zablistali ovog ljeta nokte osvježite raznim bojama i detaljima.Uredni i lijepi nokti savršen su ukras,kojem se poklanja sve više pažnje i koji postaje ogledalo nečijeg stila a nosi se sve od šljokica, obrnute manikure, zlatnih premaza pa do minijaturnih slika.

Da biste u potpunosti zablistali ovog ljeta nokte osvježite ovakvim bojama i detaljima. Uredni i lijepi nokti savršen su ukras kojem se poklanja sve više pažnje i koji postaje ogledalo nečijeg stila, a uz Mašine savjete zablistat ćete u svakoj prigodi.
Komentari (3)
  • tko voli nek izvoli....al ipak sam nekak za tradiciju.:-))

    5. 7. 2016,   05:54
  • Ja po svojima ljepim crtam ...ma svasta i neusporedivi su sa ovima sa slike😊

    4. 7. 2016,   23:26
  • Hahajah kad zakoljen svinju

    4. 7. 2016,   21:52