Obavijesti

Video

Komentari 33

Urlao je na nemarnu vlasnicu: 'Psići su u autu na 33 stupnja!'

Urlao je na nemarnu vlasnicu: 'Psići su u autu na 33 stupnja!'

Muškarac je prolazio uz automobil i u njemu vidio dva psa koja su se unutra pržila dok je vani bilo 33 stupnjeva Celzijeva. Odlučio ih je osloboditi pod svaku cijenu

VIDEO

Građevinski radnik Danny Cruttwell iz Crawleyja u Engleskoj na Facebooku je objavio snimku na kojoj se vidi cijela akcija spašavanja pasa, kao i trenutak dolaska njihove vlasnice i razgovor s njom. Sve se odigralo na parkiralištu jednog trgovačkog centra.

 

Objavljuje Danny C Scaffolding u Utorak, 24. srpnja 2018.

Cruttwell je snimao sve što je radio kako bi imao dokaz da su psi bili u jadnom i opasnom stanju. Prokomentirao je da je temperatura u vozilu bila kao i u njegovom vlastitom, oko 33 stupnjeva Celzijeva.

- Bio sam u shoppingu. Prolazio sam pokraj automobila i vidio dva psića u njemu i malo otvoren prozor. Provjerio sam vrata, bila su otključana pa sam ih otvorio i pustio pse van - rekao je Cruttwell koji je odmah životinjama dao i vode.

U videu je rekao da bi, u slučaju da vrata nisu bila otključana, razbio prozor samo da spasi psiće.

Ubrzo nakon toga iz trgovačkog centra je izašla vlasnica automobila.

- Hej, evo žene iz Jeremy Kylea. Ne možete ostaviti pse u autu ovako - rekao joj je muškarac, na što mu je ona odgovorila da je u trgovini bila 'dvije sekunde'.

No, to opravdanje kod nje nije prošlo.

- Ovdje sam već neko vrijeme. Obavio sam shopping, a kad sam tek došao na parkiralište ovaj auto je već bio tu. Sretni ste što vam nisam razbio staklo. Psići su unutra, a 33 je stupnjeva. Pogledajte ih kako su divni - odgovorio joj je muškarac.

Ova prepirka se i dalje nastavila, žena se pokušala opravdati na razne načine, no na kraju je najvažnije da su psići bili na sigurnom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno