Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Usred Zagreba je 'zaspao' na prolaznicima: 'Daj se makni!'

JoomBoosov youtuber i poznati prankster, Magic Leon, u Zagrebu je izveo još jedan zanimljiv društveni eksperiment. Prilazio je ljudima, naslanjao se na njih i pravio da spava te čekao njihove reakcije

Magic Leon je već mnogo puta dokazao da ga ništa nije sram napraviti, pa mu tako ni ovaj izazov 'spavanja na prolaznicima' u Zagrebu nije bio problem.

POGLEDAJTE VIDEO:

On i ekipa snimatelja prank su izveli u okolici Zrinjevca i Glavnog kolodvora, a već prve reakcije prolaznika bile su, očekivano, šok i nevjerica. Prvi gospodin na kojeg se Leon naslonio kako bi malo odspavao samo se u čudu odmaknuo od njega.

'Tko si ti? Makni se, molim te'

Zatim je sjeo uz dvije djevojke koje su zajedno bile na kavi, naslonio glavu na stol i pravio se da spava. 

- Što radiš ti? Ajde molim te idi odavde. Čuješ li? Tko si ti? Što radiš? Daj se makni, molim te - rekla mu je jedna od djevojaka, dok je druga samo zbunjeno ustala sa stolca i udaljila se. 

Ni drugi prolaznici nisu bili ništa manje zbunjeni Leonovim ponašanjem, a sve reakcije možete pogledati u videu na JoomBoos YouTube kanalu.

Pogledajte još jedan zanimljiv eksperiment Magic Leona:

Komentari (19)
  • Naježim se samo na riječ joomboos,youtuber i ostale materine🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

    26. 10. 2019,   11:48
  • Glupo do bola.

    26. 10. 2019,   11:42
  • Ti "nasi" jutuberi uopce nisu smijesni . Pogotovo ovaj decko s ovog videa . Pokusavaju bit fora,al im bas ne uspijeva .

    26. 10. 2019,   12:10