Obavijesti

Video

Komentari 109

Užasi u Podravini: Ova ulica je ukleta, vrlo često uzima živote

Njena posljednja žrtva je Danijel Obrovac (28). Poginuo je vraćajući se kući iz obližnjeg kafića “Crna mica”. Uletio je u putni jarak, a automobil se zbog velike brzine doslovce raspolovio...

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

02:39

Pa dokle više? Crni niz se nastavlja, govore mještani nakon još jedne prometne nesreće u Hampovici nedaleko od Đurđevca.

U četvrtak oko 22.30 sati poginuo je Danijel Obrovac (28). Vraćao se kući iz obližnjeg kafića “Crna mica”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U desnom zavoju zahvatio je travnatu bankinu. Uletio je u putni jarak, a automobil se zbog velike brzine doslovce raspolovio udarivši u betonski stup koji je prepolovljen.

- Vidio sam kroz prozor rotirke policijskih i vatrogasnih vozila te automobil na krovu, ali nisam mogao prepoznati o kojem je vozilu riječ. Bilo je puno ljudi. Nisam izlazio, nego sam tek ujutro saznao da je poginuo susjed Danijel, od kojeg me dijele dvije kuće - rekao nam je Stjepan Horvatić (73), pokazujući nam mjesto užasa.

Obrovac je poginuo u stravičnoj prometnoj nesreći ni stotinjak metara prije obiteljske kuće. Policija govori da je uzrok nesreće neprilagođena brzina. Obrovac, po struci konobar, nedavno se vratio sa sezonskog posla na Jadranu, a prije toga je, kako nam govore šokirani mještani, radio u Zagrebu. Otac obitelji radi u Njemačkoj, gdje živi i pokojnikova sestra, dok su dva brata u Hampovici. Pokojni mladić, o kojemu svi govore biranim riječima, bio je najstariji od četvero djece.

Nažalost, Danijel je samo nastavio crni niz Hampovice.

Mještanima se još ledi krv u žilama kad se sjete pogibije dva policajca 2006. godine. U frontalnom sudaru s kamionom ostali su zarobljeni u smrskanom automobilu. Preminuli su na mjestu.

Na Badnjak prije šest godina u frontalnom sudaru kamiona i automobila poginula je žena (42). Godinu dana kasnije malo podravsko mjesto ponovno je bilo zavijeno u crno. Dječak (4) bio je s djedom u polju. Vraćajući se kući sjeo je na bale sjena u prikolici. Izgubio je ravnotežu i pao pod kotače. Djed ga nije vidio. Ništa nije mogao učiniti, kotačima je prešao preko njega. Dječak je preminuo na putu u bolnicu.

- I onda recite da nismo ukleti - jednoglasni su mještani Hampovice.

U vijestima pogledajte i ove priče:

- U Agrokoru i lošije nego se mislilo

- Čarolija u Ogulinu: Vilinska voda drži nas vječno mladima

- Cvjetna haljina prvi put na pisti u Zagrebu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 109
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje