Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uživo prenosila svoju svadbu, a onda šok: Gdje je mladoženja?!

Mlada djevojka je odlučila uživo na društvenim mrežama prenositi svoju ekstravagantnu svadbenu zabavu koja je na kraju za nju krenula u potpuno drugom smjeru. Naime, mladoženja se nije pojavio

Manow Jutathip Nimnual (24) se trebala udati za dečka Phakina Junjerma (20) na raskošnoj ceremoniji na Tajlandu.

No, mladoženja se tog kobnog dana, 22. srpnja, nije pojavio. Mlada je ostala sama ispred obitelji i prijatelja koji su očekivali svadbeni čin.

Da stvar bude još neugodnija, Nimnual je s velike pozornice morala obitelji i prijateljima reći kako od svadbe neće biti ništa jer je ostavljena pred oltarom.

Također se ispričala gostima jer je osjećala da se nije dovoljno brinula o njima.

Nimnual je imala namjeru uživo na Facebooku prenositi svoje vjenčanje pa je tako ostao zabilježen trenutak u kojem je shvatila kako mladoženja neće doći. Na snimci, koja je pregledana više od pet milijuna puta, vidi se ranjena i ostavljena žena.

Ljudi diljem svijeta upućuju joj empatične poruke podrške.

Djevojka se jako veselila svojem vjenčanju. Na društvenim mrežama objavljivala je fotografije detalja oko organizacije svadbe, a s nesuđenim suprugom je, prije njegova bijega, pozirala i za jumbo plakat kojim su svima obznanili da će se vjenčati.

Komentari (46)
  • Ne razumjem takve žene i te pompe oko vjenčanja, nije ni čudo što je lik pobjegao..

    27. 7. 2018,   11:03
  • bio lik u bircu i prek moba pratio svoju svadbu jedna zuja druga i predomislio se

    27. 7. 2018,   12:13
  • Da je posvetila 10% vremena svom potencijalnom mužu koliko je posvetila toj organizaciji vjenčanja, možda ne bi pobjegao.. i ja bi zbrisao da mi buduća žena od vječanja radi takav cirkus.. odmah možeš vidjeti koliko je željna pažnje i ima potrebu biti u centru pozornosti.. strava

    27. 7. 2018,   11:21