Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uživo prenosila svoju svadbu, a onda šok: Gdje je mladoženja?!

Mlada djevojka je odlučila uživo na društvenim mrežama prenositi svoju ekstravagantnu svadbenu zabavu koja je na kraju za nju krenula u potpuno drugom smjeru. Naime, mladoženja se nije pojavio

Manow Jutathip Nimnual (24) se trebala udati za dečka Phakina Junjerma (20) na raskošnoj ceremoniji na Tajlandu.

[video: 1200750 / ]

No, mladoženja se tog kobnog dana, 22. srpnja, nije pojavio. Mlada je ostala sama ispred obitelji i prijatelja koji su očekivali svadbeni čin.

Da stvar bude još neugodnija, Nimnual je s velike pozornice morala obitelji i prijateljima reći kako od svadbe neće biti ništa jer je ostavljena pred oltarom.

Također se ispričala gostima jer je osjećala da se nije dovoljno brinula o njima.

Nimnual je imala namjeru uživo na Facebooku prenositi svoje vjenčanje pa je tako ostao zabilježen trenutak u kojem je shvatila kako mladoženja neće doći. Na snimci, koja je pregledana više od pet milijuna puta, vidi se ranjena i ostavljena žena.

Ljudi diljem svijeta upućuju joj empatične poruke podrške.

Djevojka se jako veselila svojem vjenčanju. Na društvenim mrežama objavljivala je fotografije detalja oko organizacije svadbe, a s nesuđenim suprugom je, prije njegova bijega, pozirala i za jumbo plakat kojim su svima obznanili da će se vjenčati.

Komentari (46)
  • Ne razumjem takve žene i te pompe oko vjenčanja, nije ni čudo što je lik pobjegao..

    27. 7. 2018,   11:03
  • bio lik u bircu i prek moba pratio svoju svadbu jedna zuja druga i predomislio se

    27. 7. 2018,   12:13
  • Da je posvetila 10% vremena svom potencijalnom mužu koliko je posvetila toj organizaciji vjenčanja, možda ne bi pobjegao.. i ja bi zbrisao da mi buduća žena od vječanja radi takav cirkus.. odmah možeš vidjeti koliko je željna pažnje i ima potrebu biti u centru pozornosti.. strava

    27. 7. 2018,   11:21