Obavijesti

Video

Komentari 25

Vanna: 'Gobac i Massimo me stalno nasmijavaju s gafovima'

Vanna: 'Gobac i Massimo me stalno nasmijavaju s gafovima'
2

Vanna, Davor Gobac, Massimo i Ivan Dečak u 24 pitanja na YouTube kanalu otkrili su nam kako se slažu kao mentori u showu 'The Voice', koga smatraju konkurencijom te što misle o takvim natjecanjima

VIDEO

‘The Voice’ je najbolji pjevački show. U početku nisam imala potpunu ideju kako će to izgledati i hoće li biti zahtjevno, ali u svakom slučaju, drago mi je da sam odlučila biti član žirija, rekla je pjevačica Vanna (49).

POGLEDAJTE 24 PITANJA S VANNOM: 

Ona je dio četvorke pjevačkog showa, a uz nju u vrućim stolcima sjede još pjevači Ivan Dečak (40), Massimo (57) i Davor Gobac (55).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U prvih pet emisija je bilo jako puno dobrih trenutaka, posebice jer nismo znali tko su kandidati. Nas četvero mentora smo bili usmjereni jedni na druge i jako smo se zabavljali na snimanjima - rekla je Vanna. Dodala je kako je Gobac više puta slučajno stisnuo gumb za okret, a Massimo je natjecateljicu pitao: “Petra, kako ti je ime”. Na to je, kaže, “umrla” od smijeha.

Nastavak natjecanja, kaže Vanna, donosi puno drame i suza te odličnih kandidata.

Budući da je ona trenutačno zadužena za otkrivanje mladih talenata, u intervjuu 24 pitanja na YouTube kanalu 24sata pitali smo je tko je otkrio njezin pjevački talent.

- Ne sjećam se. Možda mama, tata, sestra, profesori u glazbenoj školi… - rekla je. Na pozornicu je s mikrofonom u ruci prvi put stala 1980. godine, na smotri mladih talenata u rodnoj Koprivnici. Pjevala je pjesmu “Yesterday” grupe The Beatles, a kaže kako je tad, mlada i nezrela, imala veliku želju izgraditi karijeru. Kaže da nema najdražu suradnju, no hit “Tek je 12 sati” svakako joj je jedna od najdražih pjesama.

- Obožavam suradnje. Da se mene pita, snimila bih duet sa svim članovima žirija u ‘The Voiceu’ - rekla je entuzijastično i nastavila:

- Najbolji trenutak u karijeri bio mi je kad me Andrea Bocelli pozvao da pjevam s njim u zagrebačkoj Areni.

Ivan Dečak: Zbog glazbe sam svoje kopačke objesio o klin...
Ivan Dečak: Zbog glazbe sam svoje kopačke objesio o klin...

U 24 pitanja se prisjetila i još jednog trenutka koji je obilježio njezinu karijeru.

- Predstavljanje Hrvatske na Eurosongu? Prisutan je osjećaj ponosa, ali i konfuzija jer mi je bio velik pritisak. Eurosong nije bio onakav kako sam ga zamišljala. Plasman na tom natjecanju je splet jako puno okolnosti - rekla je. Vanna je Hrvatsku predstavljala 2001. godine, a s pjesmom “Strune ljubavi” osvojila je deseto mjesto. U 2020. želi koncertnu turneju, a ispričala nam je i koga voli slušati.

- Obožavam Pink. Bila sam na njezinu koncertu, kao i na koncertu Brune Marsa i Eda Sheerana. Vidjela sam Princea pet puta uživo i na to sam najponosnija - istaknula je. Potpuno drukčiji glazbeni ukus ima Ivan Dečak, koji je također odgovorio na naša 24 pitanja. Roker je jedini “stari” mentor u showu, ali ujedno i najmlađi.

- Imam tri godine iskustva u mentoriranju, ali svaka sezona je drukčija i veselim se svakom novom kandidatu - rekao je. O svojim kolegama mentorima ima samo riječi hvale.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S IVANOM DEČAKOM: 

- To su sve ljudi uz čiju sam glazbu odrastao. Teško da ih ja mogu nešto savjetovati. Najbitnije je da svatko bude svoj, a po tom su nas principu i birali u show - istaknuo je. Kaže kako se međusobno još ne doživljavaju kao konkurencija, a to će, kaže, vjerojatno osjetiti tek u polufinalu. Ako se pita Davora Gopca, show je za njega “čista uživancija”.

- Strašna sam faca i u svim se situacijama odlično snalazim - rekao je te dodao kako je sretan što u Hrvatskoj svira rock “n” roll punih 36 godina. Intervjue s članovima žirija pogledajte na 24sata YouTube kanalu.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'
VOX POPULI

Troškovi za Uskrs? 'Ne mogu ništa reći o tome, jednako'

Pitali smo prolaznike koliko misle da će potprošiti ove godine za Uskrs. I dok većina kaže da će potrošiti više, neki tvrde da će im biti isto. Pogledajte u videu na YouTube kanalu i Videoteci 24sata

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje