Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vaso Bakočević: 'Pobijedit ću Mankowskog, uzet pare i kući'

None Foto: Instagram 2

Jedan od najpoznatijih MMA boraca iz regije, Vaso Bakočević, odgovorio je na naša 24 pitanja koja se prikazuju na YouTube kanalu 24sata. Otkrio je brojne detalje iz karijere i života

Najveća zvijezda KSW-ovog eventa u Areni Zagreb, Vaso 'Psychopath' Bakočević u 24 pitanja otkrio je kako se sprema za jednu od najvažnijih borbi u svojoj karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pripreme su prošle odlično, a s kilažom sam ovaj put imao najmanje problema. S obzirom da se borim u kategoriji do 73 kilograma, odličan posao sam odradio - objasnio nam je Vaso i dodao da mu njegov veliki prijatelj Dušan Džakić neće biti u kutu jer ima problema s okom.

- Nisam nikakav show pripremao za navijače u Areni, ali siguran sam da će nešto izletjeti iz ove moje lude glave - poručio je Bakočević.

Psiho nam je rekao i kako mu je najveća podrška u karijeri svakako njegova obitelj, a dodao nam je i koji su za njega bili najteži mečevi.

Foto: Instagram - Najbolniji poraz mi je protiv Macieja Jewtuszka kojem sam se sada nedavno revanširao, a najdraža pobjeda mi je protiv Hermesa France jer je, ipak, najveće ime - objasnio je Vaso.

S obzirom na veliku popularnost Fedora u Srbiji, ali i Crnoj Gori, pitali smo ga tko je po njemu veća zvijezda. 

POGLEDAJTE EPIZODU 'ZENZACIJE':

- Po meni je Mirko veća zvijezda - zaključio je.

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

 

Komentari (4)
  • Jednostavan čovjek, dode, odradi borbu,uzme pare i ode obitelji kuci

    8. 11. 2019,   17:23
  • Vaso je kralj, ali Boris mu je tezak match-up

    8. 11. 2019,   17:37
  • Naravno ne bavis se sportom radi sporta, nego radi love. A poslje ćeš za nekog tući dužnike jer pere se troše a drugo ništa ne znaš Radit.

    8. 11. 2019,   18:26