Obavijesti

Video

Komentari 3

Vatreni brico u akciji: Napokon mi je i Dalić došao pod škare

Vatreni brico u akciji: Napokon mi je i Dalić došao pod škare
4

Boki svoje frizure radi s ljubavlju, pa zato smatra da su nogometašima frizure ‘pomogle’ u pobjedama. Vjeruje da će Danijel Subašić (33) skupiti snage i braniti najbolje što može...

VIDEO

Dok nitko nije mislio da će se hrvatska reprezentacija naći među najboljima na svijetu, omiljeni frizer “vatrenih”, Boris Lipovac Boki (30), od početka je vjerovao u dečke i njihove “sretne” frizure.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:10

Zato ih je treći put došao “srediti” u Rusiju uoči utakmice s Engleskom.

- Prošlo je tek desetak dana otkad me nije bilo, dečki su zadovoljni frizurama, pa sam ih došao opet ‘srediti’ - rekao nam je Boki, kojemu nije naporno šišati gotovo sve reprezentativce, iako ih je prošli put, kao i ovaj put, sređivao dva dana zaredom. “Vatrene” uređuje u posebnoj prostoriji u kojoj se dečki masiraju.

- Šišam ih malo pomalo, kako uhvate slobodno vrijeme. Čekam ih koliko treba, samo da su zadovoljni. Dečke uređujem u posebnoj prostoriji s malenom kupaonicom - otkrio je frizer. Dodao je kako među reprezentativcima nije “uredio” kapetana Luku Modrića (32). 

- Modrića nisam šišao. On ima dugu kosu i mislim da to nije toliko bitno. Bitnije je kraću kosu svako malo održavati jer se već nakon pet dana primijeti da je narasla - rekao je Boki, kojem se odmah nakon prvog šišanja Rebića uoči utakmice s Nigerijom stvorio red “vatrenih” pred vratima kupaonice. Odjednom su se svi htjeli u što ljepšem svjetlu predstaviti svijetu na utakmicama Svjetskog prvenstva. Tako se i nakon trećeg dolaska “vatrenih” na šišanje odlučio i izbornik Zlatko Dalić (51).

- Ovaj put sam među prvima šišao trenera Dalića. Rekao mi je da je jako zadovoljan novom frizurom. Kratko smo popričali, a sad kad sam treći put ovdje, osjećam kao da sam došao u neku malu obitelj. Svi se znamo, radujemo se ponovnim susretima, osjećam se jako ugodno i prihvaćeno u njihovu društvu - rekao je omiljeni frizer. Boki usluge šišanja ne naplaćuje nogometašima, čast mu je da ih može razveseliti novim frizurama, a zauzvrat su dečki frizeru platili karte za utakmicu te smještaj i put. Nakon utakmice s Danskom, Domagoj Vida (29) na tribine mu je bacio svoju majicu.

- Posebno me oduševio Ivan Rakitić jer je jako otvoren i ljubazan, Perišić također, a Vida mi je smiješan i zabavan. Svi su mi simpatični - rekao je Boki. Ovaj Banjalučanin je vlasnik frizerskog salona Boki u Frankfurtu, a njegovi sugrađani su posebno ponosni što baš on ima čast šišati “vatrene”.

- Nijemci su sretni što sam od običnog frizera brzo postao frizer hrvatskih nogometaša. Ponose se mnome, bodre me i podržavaju.

Osim što je Boki imao čast upoznati, ali i družiti se s našim reprezentativcima, upoznao je i predsjednicu Kolindu Grabar - Kitarović (50).

- Alex Dojčinović (38), sestrična moje žena, rekla je savjetniku predsjednice da dolazim u Rusiju kod nogometaša. Kolinda je došla u hotel da se upoznamo i fotografiramo - rekao nam je frizer te dodao da su kratko popričali i da se predsjednica odijeva s puno ukusa. Tvrdi da lijepo i izgleda. Pohvalio se i fotografijom s Davorom Šukerom (50), ali Brendovu kosu nije dirao. Iako je prvi put imao problema s ulaskom u hotel u kojem borave hrvatski reprezentativci zbog strogih sigurnosnih mjera pa mu je Rebić morao pomagati da uđe, sad, nakon trećeg posjeta, kaže nam Boki, problemi više ne postoje.

- Puno je lakše sa zaštitarima, dečki im samo najave da dolazim pa me bez problema puste u hotel - objasnio je frizer.

Otkrio je i njihov dogovor - da je krivo “uredio” dečke, oni bi mu ošišali njegove specifične brkove. U Rusiji će, kaže, ostati samo na polufinalnoj utakmici.

- Moram se vratiti u Bilice kraj Šibenika, tamo me čekaju žena i kći - objasnio je Banjalučanin koji i inače svoja ljeta najradije provodi s obitelji na hrvatskoj obali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!
'KULTURNEJA'

Gdje na prvi spoj u Ljubljani? Saznali smo od lokalaca!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je prva epizoda našeg novog, superkul serijala 'Kulturneja' u kojem saznajemo gdje su najpopularnija i najfrekventnija mjesta u raznim gradovima diljem Europske unije.

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu
TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA

Tko je Ivana Habazin? Izgubila je oca kao beba i prošla pakao, bila u samostanu. Sad je u vrhu

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin (34) prošla je trnovit put do svjetskih pojaseva, a 'odustala' je samo jednom u životu...
Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...