Obavijesti

Video

Komentari 15

Video brutalne tučnjave postao hit: 'Skroz je ludo. Posvuda je'

Video brutalne tučnjave postao hit: 'Skroz je ludo. Posvuda je'

Nakon brutalnog fizičkog okršaja djelatnice McDonald's-a i jedne mušterije te snimke koja je objavljena na društvenim mrežama, doznali smo i identitet ovih dviju djevojaka

VIDEO

Erika Chavolla (24) je radila u McDonald's-u u Las Vegasu kad je došla u konflikt s 24-godišnjom Sabrinahom Fontelar koja je željela čašu napuniti besplatnim sokom.

Pokretanje videa...

01:09

Sabrinah je na društvenim mrežama napisala da je optužena za nasilje. Chavolla je, pak, nakon incidenta izjavila da je unatoč svemu zadržala posao u McDonald's-u. Pokazala je i ogrebotinu na ruci koju je zaradila nakon što je svoju suparnicu udarila u zube.

- To nije normalno. Nisam je imala namjeru udariti. No, kad je velika djevojka krenula prema njoj uspaničila se - prepričala je Chavolla te, smijući se, dodala: 'Ne spominji mi mamu.'

Chavolla je rekla kako ju je iznenadilo što je snimka tučnjave postala takav viralni hit.

- To je skroz ludo. Snimka je posvuda - iznenađeno je primijetila te dodala kako je primijetila i neke negativne komentare na račun svojeg izgleda.

Iz McDonald's-a su priopćili da istražuju incident i da će svakako sankcionirati ponašanje koje se može vidjeti na snimci.

A cijeli ovaj fizički okršaj snimila je svjedokinja Marie Dayag koja je snimku i objavila na društvenim mrežama. Tvrdi kako je do svađe došlo jer je Sabrinah željela napuniti čašu s besplatnim sokom, a djelatnica je zatvorila aparat sa sokovima.

Na videu se vidi kako se dvije žene svađaju, prije nego što je došlo do fizičkog obračuna.

Iako je dosta teško razumjeti što viču jedna drugoj, izgleda kako je do svađe došlo zbog novca. Čuje se kako Chavolla govori: '... kad si ne možeš priuštiti'.

A Sabrinah joj je rekla: '... zato je tvoje dupe iza jeb... blagajne...' te nakon toga bacila tacnu s hranom prema njoj. Cijelo vrijeme se svađala s djelatnicom te se može čuti kako joj preko cijelog restorana viče 'udari me'.

A onda je djelatnici očito prekipjelo te se zaletjela prema Sabrinah i počela je udarati.

Djevojke je razdvojila djelatnica restorana i to jedva jer je agresivna Sabrinah počela i nju tući. 

Iako se činilo da se nikad neće smiriti, očito su se Erika i Sabrinah umorile od tučnjave pa je napokon u jednom trenutku i tome došao kraj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno