Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Viralni hit! Mlada na vjenčanju skinula haljinu i šokirala goste

Mladenka iz Teksasa je postala internet senzacija nakon što je mladoženju i goste na svojem vjenčanju iznenadila umijećem twerkanja

Stephanie Payne je na početku ceremonije vjenčanja, koje je održano u Houstonu, bila u blistavoj zlatnoj vjenčanici. No, kad je došlo vrijeme za twerkanje, osvanula je u potpuno drugačijem izdanju.

Presvukla se u vruće hlačice i crveno-crni top, na nogama je imala visoke čizme s potpeticama, a na lice stavila masku. I tako je krenula u svoju twerk izvedbu.

Na kraju twerkanja napravila je salto prema natrag i trčeći cijelu izvedbu završila špagom.

IZNENAĐENJE! Šok: U vjenčanici ušla u crkvu na vjenčanje - svog ljubavnika!

Malo je reći da su uzvanici na vjenčanju bili oduševljeni ovim nastupom. Podivljali su od oduševljenja. A slično je reagirala i publika na internetu jer je snimka nastupa u kratkom roku postala viralna.

Payne je rekla kako je željela da nastup ostane iznenađenje jer je htjela da njezin suprug Justin i gosti uživaju u dobrom showu.

- Sjećam se reakcija gostiju kad sam krenula s nastupom. Svi su bili oduševljeni. Vidjela sam tamo i svojeg supruga. Htjela sam da i on bude zadivljen te da svi budu sretni - rekla je Payne.

ELLA DVORNIK: Je li vjenčanje zaista potvrda ljubavi ili zašto se nisam udala

No, bilo je i onih kojima se njezin nastup nije svidio. Njima je Payne poručila da bi trebali biti otvoreniji prema novim stvarima i da bi trebali razmišljati 'izvan kutije'.

- Zašto bih bila kao netko drugi? Gdje je akcija? Gdje je tu sreća? Gdje su tu party i slavlje? Zašto sve mora biti uštogljeno i u skladu s običajima? Želimo pravu zabavu - poručila je ova hrabra žena.

NE MOŽE RASKOŠNIJE Kao iz bajke: Modna blogerica vjenčanjem zasjenila kraljevsko

A twerkanje nije bio jedini netradicionalni moment na svadbi. Payne je tijekom hodanja do oltara imala zlatnu vjenčanicu. Kasnije ju je zamijenila bijelom. A tek nakon toga, u sali gdje su se zabavljali, je priredila twerk show.

Payne, koja je s Justinom u vezi bila osam godina prije vjenčanja, rekla je kako su gostima na vjenčanju priredili mnoga iznenađenja.

- Mislim da nisu očekivali ništa od ovoga što se dogodilo - zaključila je ova simpatična mladenka.

Komentari (29)
  • ghetto trash

    12. 9. 2018,   12:59
  • Blago kuci koju ona promasi!

    12. 9. 2018,   13:07
  • Twerkanje, glupost stoljeća. Samo babuni a sad i ljudi mašu guzicama da zavedu partnera. Seksi plesanje i ples na štangi - to je OK, ali samo mahanje guzicim kao da imaš buhe - bezveze...

    12. 9. 2018,   13:21