Obavijesti

Video

Komentari 13

Voditelj Kotiga im naredio da stave na tortu Kolindu i Zokija!

Voditelj Kotiga im naredio da stave na tortu Kolindu i Zokija!
2

Voditelj Dean Kotiga. Entuzijastični natjecatelji puni znanja i neznanja o kuhanju i pečenju. Strpljivi i stručni mentori-slastičari. Na YouTube kanalu 24sata gledajte novi slastičarski show 'Deserti od oka'

VIDEO

Na društvenim mrežama često se divimo gigantskim tortama na pet katova, s tičino masom, deset krema i biskvita s nekoliko okusa, bombonima, raznim čokoladicama, figuricama likova iz naših najdražih animiranih filmova i ostalim čarolijama. Priprema takvih torti zahtijeva stručno znanje, strpljivost i ogromnu volju.

To će nam u novom kulinarskom showu 'Deserti od oka' na YouTube kanalu 24sata pokazati iskusni slastičari-mentori Lada Osredečki i Antun Kocijan. 

POGLEDAJTE NAJAVU SERIJALA 'DESERTI OD OKA': 

YouTube kanal 24sata gledateljima donosi smijeh, ali i lekcije o tome kako u samo sat i pol vremena napraviti slastice kojima će se svi diviti.

U showu se četvero kandidata natječe za nagradu najboljeg amatera slastičara. Moraju iskopirati vrhunske torte kraljeva slastica i mentora u showu, Lade i Antuna. U jednoj od epizoda moraju rekreirati tortu s figurama dinosaura, a u idućoj epizodi zadatak je još teži: Romantična torta s figurama zaljubljenog para u letećoj košari. Najizazovnije je bilo u finalnoj epizodi jer su na torti, ni manje ni više, morali izraditi figurice bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović te aktualnog Zorana Milanovića.

- Samo da ostanu stajati! – ponavljali su kandidati dok su se u znoju trudili reprezentativno predstaviti svoje umijeće.

Za to imaju samo 75 minuta! Na prvu, ali i na drugu, nimalo lak zadatak čemu u prilog ide i 'kaos' koji je nastao u kuhinji. Čokolade, tičino mase, biskvita…je bilo posvuda. Ono što naši kandidati dijele je svakako entuzijazam koji ih je vodio do finala. Unatoč strahovima, svi su prihvatili izazov života i spremno uzeli kuhaču u ruke. Neki nikad nisu radili tortu, ali dobro repaju. Drugi pak svake godine svojoj djeci moraju napraviti sve zahtjevniju verziju torte za rođendan – pa su konačno odlučili savladati tehniku i zadiviti malce, a neki su avanturističkog duha pa im je ovo dobro došlo kao zabava.

Show na 24sata.hr, YouTube kanalu 24sata, Facebooku 24sata gledajte od idućeg petka, a slastičarski posao kandidatima će dodatno otežati i komentator te voditelj, odnosno popularni kvizaš Dean Kotiga, koji je i sam ljubitelj slastica. Svojim dosjetkama kandidatima je dodatno 'zapaprio' stres na setu, a i mi smo se uvjerili je li Kotiga spretan i kad nije samo teorija u pitanju. 

Pretplatite se na naš kanal i ne propustite ekskluzivno pogledati drugačiji kulinarski show 'Deserti od oka'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno