Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Youtuberica Ela: Povećala sam usne, ali planiram još korekcija

None Foto: Instagram 5

Poznata splitska youtuberica i influencerica Ela Jerković odgovorila je na naših 24 pitanja za YouTube kanal 24sata. Otkrila nam je kako se počela time baviti, koji joj je životni cilj...

Kada sam dobila prvu ponudu koja mi se svidjela, shvatila sam da bi od društvenih mreža mogla napraviti karijeru. Iako na to ne gledam samo kao na karijeru, već na zabavu i beskonačnu slobodu. Ne mogu živjeti od toga, ali moj BMW može, rekla nam je poznata splitska youtuberica i influencerica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ela na svom YouTube kanalu broji gotovo 100.000 pratitelja, dok je na Instagramu prati više od 260.000 ljudi. Iako je iz Splita, rekla nam je da je prati čak tri puta više ljudi iz Zagreba, nego iz Splita.

Foto: Instagram Prepoznatljiva po kričavoj boji kose, često objavljuje slike svog BMW-a E36, za kojeg nam je otkrila da je trenutno u fazi makeovera. Ela nikada ne propušta glazbene festivale, a rekla nam je i da je u klub prvi put izašla s 15 godine, iako, kako kaže, to nije za pohvalu.

Foto: Instagram - Niti jedan festival na koji sam planirala otići ovo ljeto nisam propustila, a zbog jednog sam čak i propustila zadnji ispit na fakultetu - kaže Ela, koja je u Splitu studentica primaljstva.

Na Instagramu često objavljuje provokativne fotografije, za koje se našalila da je sreća što joj otac radi na brodu pa tamo nema signala da ih može vidjeti.

Foto: Instagram - U srednjoj školi sam trebala odgovarati latinski, i naravno, nisam naučila pa sam aktivirala protupožarni alarm u školi i sve su nas pustili iz škole - izdvojila je Ela ovu situaciju kao najbuntovniju u svom životu.

Iako već ima nekoliko tetovaža na svom tijelu, ne planira stati. Kaže kako su joj je u planu tetovirati šake, ruke i vrat, no ne zna što će biti sljedeće. Ne planira stati ni s korekcijama na svom tijelu. Već je povećala usne, a kaže kako joj to definitivno nije zadnja korekcija.

Zapratite YouTube kanal 24sata i pogledajte 24 pitanja s Elom Jerković.

Komentari (15)
  • E da je samo usne sredivala... operirala je nos, bezuspjesno, kad se samo sjetim kad je ljepila smajlice na svoju facu na slikama 😂😂😂 i takva osoba je isla za medicinsku sestru, izostala je s ispita radi festivala, pohvalno, lijep primjer za djecu koja je prate... a da ne govorim o njenom ponasanju, kao kad je napala malu curu i rekla nesto u smislu da je njena olovka za obrve skuplja od te glupace, znamo na sta to insinuira, bio sam u njenom drustvu prije ovoga svega s instagramom, i tada je bila jako ruzna osoba, a da ne govorim kako je sve placala da bi dosla tu gdje je, ili bolje tko joj je sve to poplacao... otac nikad nije bio za to, a mama frizerka sigurno nije poplacala sve markice... bravo 24 sata, promovirate jedan jako lijep primjer za mlade... svaka Vam cast, ali sto reci, nadam se da ce prijateljica Ela vidjeti sto se dogada s “influencerima” u svijetu koji se ponasaju kao ona, brzo postanu irelevenantni

    8. 9. 2019,   19:18
  • planiraj ti mala, samo ti planiraj, pokajat ćeš se jednog dana...

    8. 9. 2019,   18:39
  • Primi se posla mala... A ne ovako

    8. 9. 2019,   19:00