Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zabavno pospremanje? I to je moguće ako ste kao njih dvoje

None Foto: 24sata Video 3

Većina tinejdžera mrzi pospremati, ali još više mrze kad to žele napraviti njihovi roditelji i samim time narušiti osjetljivu tinejdžersku privatnost. Zato su Davor i Petra s kanala JoomBoos došli na ideju kako se dobro zabaviti

Odjeća na svakom komadu namještaja, slojevi prašine, ostavljene čaše i puna kanta za smeće obično "ukrašavaju" sobe tinejdžera. To može biti dio tinejdžerskog bunta, dosade, nekad i lijenosti te opterećenosti drugi sadržajima, što roditelji toleriraju do nekih granica. Ipak, kad se ta granica prijeđe, a roditelji zagalame, oni moraju prionuti na posao, ne bi li to roditelji učinili umjesto njih i saznali sve tajne njihovih dramatičnih života. Ili ih kaznili ukidanjem džeparca, izlazaka i slično.

Davor i Petra (thelazyWAVE) s kanala JoomBoos smislili su nekoliko načina kako da pospremanje ujedno bude zabavno i korisno.

POGLEDAJTE VIDEO: Petra i Davor svaki su zadatak pretvorili u zaabavnu igru

Mini-košarka, domino i puno puno smijeha bili su dovoljna motivacija za uspješno pospremanje, ali i za to da se mama stvarno ne naljuti. Produženi vikend savršena je prilika za pospremanje, a najveća je nagrada jako lijepo vrijeme.

Komentari (6)
  • opet ti onlajn krelci...

    25. 5. 2016,   12:05
  • Trebamo pospremanje cijele države. Odmah bi se našlo 350 milijardi pokradenog novca za navodni dug...

    25. 5. 2016,   13:31
  • Pospremanje uopće nije zabavno molim lijepo ma koliko god se ovi trudili da tako izgleda ovo ispada samo jeftina reklama za fantu....nikako nešto zabavno i smiješno.

    25. 5. 2016,   11:48