Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zagrepčani gledali horor igru s VR naočalama i urlali od straha

Jedni od najpopularnijih hrvatskih youtubera stavili su se u ulogu isprepadanog djeteta koje nastoji izbjeći stravične stvari koje nazire u tami. I ne, nije im bilo lako posebno jer im je za petama bio strašni klaun

POGLEDAJTE VIDEO:

Netko otvara vrata! Ne, ladice se same otvaraju, što je ovo?, vrištala je poznata Youtuberica saamopetra. Ususret najstrašnijoj noći u godini, Noći Vještica, poznati youtuberski dvojac iz TheLazyWAVE-a isprobao je Oculus Rift, prezakon VR naočale, i u njima su zaigrali horor igru od koje im je skoro stalo srce.

Horor igrice nisu za one slabog srca i tankih živaca, posebno ne one koje se igraju u naočalama za virtualnu stvarnost u kojima se sve događa vama pred nosom, no oni su hrabro navukli VR naočale, pokrenuli igricu i skoro umrli od straha.

Ormari koji se sami otvaraju, zabijene škare kraj vaše glave, lopta koja se sama otkotrlja s jedne strane sobe na drugu, neke su od situacija koje su uznemirile i prestrašile popularne youtubere.

- Marš, vrati se gore - pokušavao je Davor uvjeriti strašnog klauna koji je pao sa stropa i preplašio ga. Dok se on nekako držao, Petra je bila u drami.

- Ne mogu ja ovo, ne mogu! Žmirim, ne, ne, ne - cviljela je i gotovo plakala na svaki pokret u igrici.

- Ne mogu ja ovo. Ne znam što ja trebam raditi. Zašto se sve otvara oko mene? - preplašeno je ispitivala, a kako je to izgledalo pogledajte u videu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Komentari (18)