Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zarađuje plaću kozmetičarke, ali troši kao multimilijunašica

None Foto: 24sata Video 6

Mlada kozmetičarka Tanya ne pozna granicu kada je u pitanju trošenje novca. Oponašanje celebrityja dovelo ju je do duga od 29.294 dolara. Njena obitelj unajmila je stručnu savjetnicu koja će ju izvesti na pravi put

Plaća mlade kozmetičarke vrlo je skromna za razliku od budžeta koji ona troši svakodnevno. Odjeća poznatih marki, skupe limuzine i ekstenzije, samo su neke od luksuznih stvari koje si Tanyja (pre)često priušti. Ušla je u prevelike dugove i sad se iz njih ne može izvući. Kako bi živjela kako do sad živi, morala bi raditi za dvostruko veću plaću nego što sada radi.

POGLEDAJTE VIDEO: Može li Tanyja živjeti bez svojih luksuza?

Tu nastupa Gail koja će joj pomoći da se vrati u stvarnost i shvati da mora prestati posuđivati novac od drugih ljudi, osamostaliti se i postati odgovorna za svoje financije. 

U šest tjedana mora uvjeriti obitelj i prijatelje da se može promijeniti i preokrenuti svoj život. Ako uspije odoljeti izazovima i slatkim pogodnostima, osvojit će 5.000 dolara za svoje potrebe.

Za više ovakvih sadržaja kliknite na: intheboxtv.info

Komentari (9)
  • Uz savjetnicu svakako joj nek uzmu i liječnika specijalistu.

    23. 10. 2016,   20:50
  • A koliko naših sponzoruša troši...troši...troši....od radnog staža da im je uračunati onaj po raznim salonima za uljepšavanje već bi mogle u mirovinu....E sad slijedi pitanje - tko to financira ???......"Žena je raj za oči, pakao za dušu i čistilište za džep."

    23. 10. 2016,   20:10
  • lako kad ima "sponzora" kod kuće , hehee...jema i prav

    23. 10. 2016,   20:15