Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zavodnik iz špilje: 'Žene dolaze same kod mene, svi smo sretni'

None Foto: Facebook

Chatupoom Losiri (47), samoprozvani 'špiljski čovjek' s tajlandskog otoka Ko Phangan, hvali se po društvenim mrežama svojim umijećem zavođenja mladih turistkinja

Ovaj zavodnik ide tako daleko da je na Facebooku objavio fotografije golih žena koje spavaju u njegovoj špilji. Tvrdi kako je spavao sa svima njima.

คลิปวีดีโอนี้คือบรรยากาศ การสัมภาษณ์จากช่อง 7 และช่อง 9 เมื่อบ่ายวันนี้

Objavljuje The Cave Man 2018 u Četvrtak, 4. listopada 2018.

Lokalnim mještanima ne sviđa se njegov stil života. Od policije traže da ga isele iz špilje.  

No, Losiri ne brine o tome. Opčinjen je samohvalom i svojim životnim stilom. Policija je čak došla u njegov dom, pretražila ga, ali nije pronašla nikakve nedopuštene predmete ni supstance.

STROGA KAZNA Tajland: Rastrošnog redovnika osudili na 114 godina zatvora

Priznali su kako Losiri nije prekršio zakon, ali su dodali i kako će ga imati 'na oku'.

- Provjerili smo Losirija. Njegovo prebivalište je u Bangkoku. Čak je i diplomirao na sveučilištu Silpakorn University - rekao je policajac koji je vodio istragu o njemu.

Losiri tvrdi kako su sve žene u njegovu špilju došle dobrovoljno.

The 12 boys and their soccer coach who were rescued from a flooded cave arrive for a news conference in the northern province of Chiang Rai U ŠPILJI BILI DVA TJEDNA Tajlandski dječaci iz špilje i trener putuju u inozemstvo

- Došao sam na Koh Phangan kako bih svirao s bendom. No uskoro se bend raspao, a ja sam ostao na otoku gdje preživljavam slikajući i prodajući radove turistima. Sve žene koje prespavaju kod mene došle su dobrovoljno. Ne spavam sa svima njima. Svi se samo družimo i sretni smo - pojasnio je ovaj osebujni muškarac.

Komentari (2)
  • Kakav zavodnik rogte*ebo ovo je garib

    6. 10. 2018,   10:33
  • Stavite vi njemu skrivene kamere i ozvucenje pa cete cuti

    6. 10. 2018,   10:24