Obavijesti

Video

Komentari 8

'Zbog bake Slavice smo umalo u Milanu završili iza rešetaka'

'Zbog bake Slavice smo umalo u Milanu završili iza rešetaka'
9

Robert Knjaz je u '24 pitanja' podijelio svoja najbolja iskustva sa snimanja. Prisjetio se i pokojne bake Slavice i raspričao se o njihovim najboljim zajedničkim uspomenama

VIDEO

Željko Pervan je najveći hrvatski velikan. Zamislite da imamo sto Pervana. Kako bi život bio lijep, rekao je Robert Knjaz. Njegove televizijske uspješnice poput 'Svlačionice', 'Mjenjačnice' i 'Koleđicom po svijetu' i danas se gledaju sa pozornošću, a najzanimljivije trenutke iza kamere ispričao nam je u serijalu 24 pitanja. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

06:29

Prisjetio se i bake Slavice, koja je zahvaljujući gostovanju u Knjazovim emisijama u poznim godinama proputovala pola svijeta.

- Sve uspomene s bakom Slavicom su mi najdraže. Nikad nije bila gladna i žedna, a kad se okreneš ona smaže veliku pizzu u deset sekundi. Ili kad smo išli u Milano na snimanje, ona na aerodromu netom prije kontrole iz torbe izvadi nož od pola metra. Ja joj vičem: 'Baka, kaj to radiš', a ona kaže 'Sine, pa to je za kobasicu'. To je bila baka Slavica - prisjetio se Knjaz. U poslu je 'control freak', a u privatnom životu totalna suprotnost.

Otkrio je da najmlađi sin Luka želi biti redatelj te da ga kod supruge živcira što stalno gleda nogomet. Draže mu je nogometno srebro 2018., nego bronca '98., a najdraži nogometaš mu je Diego Armando Maradona. Intervjuirao ga je te ustanovio da je genijalan, ali pomalo lud tip. 

Snimao je na svim kontinetima osim Antarktike, ali i dalje tvrdi da je doma najljepše.

- Zemlja koja me oduševila je Hrvatska jer je u isto vrijeme najpesimističnija i najoptimističnija zemlja na svijetu - rekao je. 

Cijeli intervju pogledajte na YouTube kanalu 24sata

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Šebalj: 'Prvi napravi sigurnosni koridor'; Vatrogasac: 'Velika greška je raditi nagla kočenja...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Prvi napravi sigurnosni koridor'; Vatrogasac: 'Velika greška je raditi nagla kočenja...'

Nova epizoda, novi gost u studiju Tko je kriv? Vatrogasac nam je objasnio situacije u kojima se nalaze kao vozači vozila s prednošću prolaska. Pogledajte i detalje u kojima se nisu slagali s Jurom Šebaljem...

Nova epizoda zabavnog serijala 'Kulturneja': Ovo su najčudniji stereotipi o Talijanima?!
POGLEDAJTE VIDEO

Nova epizoda zabavnog serijala 'Kulturneja': Ovo su najčudniji stereotipi o Talijanima?!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je nova epizoda zabavnog serijala 'Kulturneja'. Influenceri Alen Žigić i Petra Dimić u novoj su epizodi otkrili najčudnije stereotipe o Talijanima i saznali - jesu li točni?!
Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti