Obavijesti

Vintage nakit Mašenka za Mondo: priča o ljubavi i vremenu

Vintage nakit Mašenka za Mondo: priča o ljubavi i vremenu
5

Iz tvornice vintage nakita koji priča priču o ljubavi i vremenu, stigla je limitirana kolekcija naušnica, narukvica i ogrlica samo za Mondo Internet Supershop!

Mašenka je ilustracija – autorski crtež Tajane iz Le Prase-a, nastala u toplini doma obitelji Stanković, dok je cijeli brand u potpunosti neopterećen kompanijskom načinu poslovanja.  Povedeni tom mišlju, i u ovu priču o djevojčici po imenu Mašenka obitelj Stanković unijela je osobnost, tople boje i pojedinačni pristup. Kamen temeljac ovog branda je sreća i veselje koju ovaj par umjetnika unosi u svoje proizvode, a motivaciju pronalaze u igri kojom kako kažu nazivaju rad, dok pritom preskaču granice na putu da postanu renomirani hrvatski autohtoni brand čija namjena je da svaki proizvod postane dio nečije sreće.

Inspiraciju za svoje radove pronalaze u nostalgiji za starim vremenima, sjećanjima na djetinjstvo i svojim kupcima koji uvijek donose svježe ideje. Upravo taj odnos s kupcima ističu kao svoju specifičnost, jer su poznati po personaliziranim darovima i pojedinačnom pristupu.

Ali tko je Mašenka zapravo?

Mašenka je slatka djevojčica okruglih, rumenih obraza s ponešto posipanih pjegica po licu.

Mašenka ističe obiteljske vrijednosti  i toplinu doma, ona voli bakine kolače, nedjeljni ručak, juhu s noklicama i toplinu tatine veste.

Ona voli šešire, kosu iza uha, velike puf rukave, a najviše voli mašnice. 

Mašenka je zaljubljenica u mašne, a voli mašnice u kosi, na kragnici i na šeširu.

U ovoj priči upoznajemo vas sa specijalnom Mašenka za Mondo limitiranom kolekcijom Mašenki iz Le Prase tvornice.  Mašenka kroz ilustracije putuje različitim vremenskim razdobljima, pa je tako ova ekskluzivna kolekcija inspirirana modom i detaljima s kraja 19. stoljeća, te 40-ih i 80-ih godina.

Kroz ovu specijalnu kolekciju Mašenka nam želi ispričati priču o vječnoj ljubavi i o vremenu koje prebrzo prolazi. Želi nas podsjetiti na vremena kada  su ljudi jedni prema drugima bili bolji, topliji odnosno imali vremena za druženja i poneku lijepu riječ.

Koraljno crvena, tirkizna i boja mesinga idealan su spoj u ovoj romantičnoj priči iz koje možete izabrati poseban poklon za osobu blisku srcu ili pak priuštiti sebi komadić nakita koji vas podsjeća na sve ono što Mašenka predstavlja – ljubav, toplinu i dom.

Pronađite svoju Mašenku u kategoriji nakit na Mondu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!