Obavijesti

Vitez tame: Povratak od danas u svim kinima u Hrvatskoj!

Vitez tame: Povratak od danas u svim kinima u Hrvatskoj!
8

Prošlo je osam godina otkad je Batman nestao, od heroja postao bjeguncem. Preuzevši odgovornost za smrt Harveya Denta, žrtvovao je sve što je trebalo služiti većem dobru

No, sve će se promijeniti dolaskom lukavog lopova s nepoznatim planom. Međutim, daleko je opasnija pojava Banea, maskiranog terorista čiji će nemilosrdni plan istjerati Brucea iz egzila. No, Batman mu se možda neće uspjeti suprotstaviti.

Na kraju prethodnog nastavka Viteza tame iz 2008. Batman je ponovno spasio Gotham City, ali ovaj put uz veliku cijenu. U očima javnosti postao je zločinac koji ubio javnog tužitelja Harveya Denta. U završnoj sceni Batman bježi od policije. Commissionera Gordona sin pita zašto Batman bježi, iako nije učinio ništa loše i Gordon mu odgovara: "Zato što ga moramo hvatati... Zato što je on heroj kojega Gotham zaslužuje, a ne heroj kojega Gotham treba. Loviti ćemo ga, zato što on nije našu junak. On je tihi stražar, pažljivi zaštitinik. Vitez Tame."

Ove riječi su ostavljale publiku bez daha, zatvarajući jedan film i odmah najavljujući slijedeći - treći film koji će završiti priču. I tako smo konačno ovoga ljeta dočekali Vitez tame: Povratak, završetak epske trilogije scenarista i redatelja Christophera Nolana.

Na čelu zvjezdane glumačke ekipe je Oscarom ovjenčan Christian Bale (The Fighter) u dvostrukoj ulozi - kao Bruce Wayne i Batman. U filmu Vitez tame: Povratak glume i Anne Hathaway kao Selina Kyle; Tom Hardy kao Bane; dobitnica Oscara Marion Cotillard (La Vie en Rose) kao Miranda Tate, Joseph Gordon-Levitt kao John Blake, dobitnik Oscara Michael Caine (The Cider House Rules) kao Alfred; Gary Oldman kao Commissioner Gordon, a dobitnik Oscara Morgan Freeman (Million Dollar Baby) ponovo je Lucius Fox.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Intervjue s glumcima možete pogledati ovdje.

Od danas u svim kinima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.