Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vitez tame: Povratak - Pogledajte intervjue s glumcima

None Foto: Blitz 7

Prošlo je osam godina otkad je Batman nestao, od heroja postao bjeguncem... Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures donose epski završetak trilogije Vitez tame

Na čelu zvjezdane glumačke ekipe je Oscarom ovjenčan Christian Bale (The Fighter) u dvostrukoj ulozi - kao Bruce Wayne i Batman. U filmu Vitez tame: Povratak glume i Anne Hathaway kao Selina Kyle; Tom Hardy kao Bane; dobitnica oscara Marion Cotillard (La Vie en Rose) kao Miranda Tate, Joseph Gordon-Levitt kao John Blake, dobitnik Oscara Michael Caine (The Cider House Rules) kao Alfred; Gary Oldman kao Commissioner Gordon, a dobitnik Oscara Morgan Freeman (Million Dollar Baby) ponovo je Lucius Fox.

Scenarij su napisali Jonathan Nolan i Christopher Nolan, a autori priče su Christopher Nolan i David S. Goyer. Producenti filma su Emma Thomas, Christopher Nolan i Charles Roven, izvršni producenti Benjamin Melniker, Michael E. Uslan, Kevin De La Noy i Thomas Tull, a ko-producent je Jordan Goldberg. Film se temelji na likovima čiji je autor Bob Kane, a objavio ih je DC Comics.

Film možete pogledati od 21.7 u IMAX-u, a od 26.7. u ostalim kinima.