Obavijesti

Vjenčanje za pamćenje - pogledajte slike s vjenčanja

Vjenčanje za pamćenje - pogledajte slike s vjenčanja
13

Kum je odlučio je ovjekovječiti svaki trenutak priprema i same svadbe. Njegovi video zapisi nasmijat će vas do suza – u multipleksimaCineStar i ostalim kinima od četvrtka, 11.10.

Raif (Rufus Hound) je osoba slobodnog duha. Nije baš najodgovorniji, šlampav je, glasan i buntovan, a već četiri godine, od smrti roditelja, putuje svijetom. Raifov stariji brat Tim (Robert Webb) čista je suprotnost. Ozbiljan je, pouzdan i odmjeren i to je ono što je privuklo prekrasnu Saskiju (Lucy Punch) i zašto će se udati za njega. 

Primivši vijesti o bratovu skorašnjem ljetnom vjenčanju na raskošnom engleskom imanju pred beskonačno bogatim i uvijek natjecateljski raspoloženim pripadnicima visokog društva okruga Cheshire, na bratov poziv Raif kreće kući. Od trenutka slijetanja aviona sve će krenuti u pogrešnom smjeru, jer Raif ima originalan dar – video kamerom će snimiti cijeli događaj  - i ono što ne bi trebao! 

Glumac/komičar Rufus Hound (One Man Two Guvnors, Celebrity Juice), dobitnik nagrade BAFTA, Robert Webb(Peep Show, That Mitchell &Webb Look)i Lucy Punch(Bad Teacher) uzbudljiv su britanski komičarski trio u glavnim ulogama u filmu Vjenčanje za pamćenje, romantičnoj komediji scenarističkog i redateljskog tima koji stoji iza uspješnice Calendar Girls. Ludi ekspoze svijeta vjenčanja engleske društvene kreme režirao je Nigel Cole.

O snimateljskom dijelu…

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

„Kad sam pročitao da Raif snima video, pretpostavio sam da će to raditi profesionalni snimatelj, a ja ću samo stajati, no ispostavilo se da nije tako. Nigel je gledao puno filmova u kojima glumac navodno snima i jednostavno se nikad nije činilo da on to doista i radi! …Sada tako dobro radim s kamerom da gluma naprosto ometa moj pravi genij! Istina, je zapravo da imamo vrlo talentiranog kamermana koji je složio sve postavke, dao mi kameru i stajao iza mene usmjeravajući me, pa je teško reći da sam ja snimatelj!“ Rufus Hound (Raif).

O sceni vjenčanja…

„Bilo je super…osjećaj kao da je pravo vjenčanje, osim što nije bilo pića. Appletiser je glumio šampanjac, jer su kontinuitet i trezvenost mogli postati problematični, a rečeno nam je da se vidi da smo trjezniji u zadnjem kadru.” Robert Webb (Tim)

Zašto su vjenčanja savršen materijal za komediju…

„Cijela drama oko vjenčanja ponekad pretvara normalne ljude u luđake. Stres, perfekcionizam, pritisak da to mora biti najbolji dan… već to čini pritisak nepodnošljivim i eto komedije. I sva industrija vjenčanja danas doprinosi tome – postoji scena na sajmu vjenčanja i nisam ni znala da to postoji dok nisam pročitala scenarij.“ Lucy Punch (Saskia).

Ovo vjenčanje ne smijete nikako propustiti!!!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21