Obavijesti

Komentari 0

Vodimo te na završni event miss7 muzeja prijateljstva!

Vodimo te na završni event miss7 muzeja prijateljstva!

Još uvijek nisi posjetila miss7 muzej prijateljstva sa svojom prijateljicom? Budi brza, ispuni obrazac ispod teksta i druži se s nama na završnom eventu u Muzeju Mimara 1. prosinca u 17 sati!

VIDEO

Kao što već znaš, miss7 muzej prijateljstva svoja je vrata otvorio 15. studenog. Otada do danas, ispunile su ga brojne posjetiteljice koje su uživale u ponuđenom sadržaju, iskoristile naše interaktivne potencijale i slale nam pozitivne poruke o svojim sudjelovanjima.

U proteklih 15 dana, koliko je otvorena izložba Muzej prijateljstva u Muzeju Mimara, hešteg #muzejprijateljstva do danas je upotrijebljen preko 400 puta, izložbu je pogledalo preko 1500 posjetiteljica, u nagradne natječaje se uključilo preko 200 natjecateljica. Malo je reći da smo presretni što ste prepoznale ovaj projekt. Za nas i za njih, bila su to neprocjenjiva iskustva o kojima bismo mogli pričati satima.

Upravo to učinit ćemo u subotu, 1. prosinca, od 17 do 19 sati kada ćemo u atriju Muzeja Mimare, održati panel diskusiju na temu ženskih prijateljstva. Na diskusiji će sudjelovati umjetnice Lila Herceg i Toni Mažuranić, kreatorice koncepata Kids&Games te Teen Pink. Osim njih, u ulozi panelistica naći će se Ivana Lončar i Petra Mirković, prijateljice koje su sudjelovale na nagradnom natječaju ''Neprocjenjivo za prijateljice'' brenda miss7. Kao treće panelistice, svoja iskustva podijelit će i Ivana Granić te Anamaria Butković, novinarke portala miss7.


Dinamičnom diskusijom o ženskom prijateljstvu zaokružit ćemo priču ovog jedinstvenog muzeja. Podijelit ćemo dojmove, iskustva, planove i želje te tako označiti kraj izložbe inspirirane ženskim pričama i koja je zasigurno utrla put nekim novim pričama. Za sve one koji se ni tada neće biti u prilici družiti s nama, muzej će moći posjetiti sve do nedjelje, 2. prosinca, do 14 sati.

A 30 najbržih čitateljica i njihovih prijateljica će se družiti s nama. Zato ispuni obrazac i sudjeluj u natječaju! Pravila pročitaj ovdje!

Fill out my online form.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!