Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vrlo povoljni direktni letovi Lufthansa prema Berlinu

None Foto: Lufthansa 5

Do Berlina, kao europskog New Yorka, s Lufthansom! Direktni letovi iz Zagreba, Dubrovnika, Splita i Zadra već od 49 eura za jedan smjer, a u cijenu su uključene sve takse i pristojbe.

Odigrajte web kviz i osvojite vrijedne nagrade. Web kviz možete odigrati ovdje

Prilikom svog prvog posjeta Berlinu, 26. lipnja 1963. godine, američki predsjednik J.F.Kennedy izgovorio je glasovitu rečenicu „Ich bin ein Berliner“. Kennedy je tada osvojio srca stanovnika zapadnog Berlina baš kao što ova europska prijestolnica osvaja srca turista koji je posjete. Danas, 49 godina poslije, Berlin je postao okupljalište mnogih turista i jedno od najpopularnijih mjesta za „partijanje“ u cijeloj Europi. Živopisan Berlin živi 24 sata dnevno, preko 300 moderno uređenih mjesta za noćni izlazak te oko 7.000 pubova i restorana, nude brojne mogućnosti zabave. Posjetitelji mogu uživati u tri operne kuće, dvije velike koncertne dvorane i 35 kazališta, dok će ljubitelji umjetnosti svoje apetite zadovoljiti u preko 170 izvrsnih muzeja. Berlin je grad koji nikad ne spava. S mnoštvom raznovrsnih događanja, partyja, glazbe i zabave, Berlin staje „rame uz rame“ najatraktivnijim svjetskim odredištima. Naziv europski New York, dodatno potvrđuje popis slavnih osoba koje su posjetile ovaj grad na sjeveroistoku Njemačke. Mora postojati neki razlog zašto su Angelina Jolie i Brad Pitt, Tom Cruise s obitelji, pa čak i trendseterica Paris Hilton poznata po ludim noćnim provodima, odlučili provoditi svoje vikende i odmore baš u ovoj europskoj metropoli. Popisu slavnih osoba, dodajmo i Michaela Jacksona koji je jedan berlinski hotel uvrstio na listu slavnih hotelskih soba kada se na zaprepaštenje okupljenih obožavatelja pojavio sa sinom na hotelskom balkonu. 

Do Berlina je najjednostavnije doći zrakoplovom, od 3. lipnja prošle godine Luhthansa je omogućila direktne letove prema Berlinu iz Zagreba, Dubrovnika, Splita i Zadra već od 49 eura za jedan smjer, a u cijenu su uključene sve takse i pristojbe. U cijenu leta je također uključena regularna ponuda pića i snacka, a za isti let možete sakupljati putne milje unutar Lufthansinog loyalty programa Miles and More. Budite dio svjetske elite i već danas otkrijete čari europske prijestolnice koja ostavlja bez daha.