Obavijesti

In-kozmifriz web košarica zdravlja i ljepote!

In-kozmifriz web košarica zdravlja i ljepote!
2

Webshop je na usluzi građanima korisnicima usluga i proizvoda iz područja ljepote i zdravlja, kao i tvrtkama koje imaju potrebu za opremom, potrošnim materijalom ili uređajima spomenute branše.

Novo! Jedinstvena In-kozmifriz web košarica za zdravlje i ljepotu! Potražite proizvode i usluge za zdravlje, ljepotu  i njegu tijela iznutra i izvana! Dnevno novi artikli i usluge u košarici! Budite zdravi i lijepi!

 Sve na jednom mjestu! Registrirajte se OVDJE i izaberite nešto za sebe, svoje dijete ili najdraže.

Za bebe: iz košarice in-kozmifriz.com nudimo ortopedske preglede i ultrazvuk kukova za bebe, razni pribor, opremu i dodatke prehrani za bebe.
Sport i rekreacija: pregled i ultrazvuk kod ortopeda, pregledi zbog sportskih povreda, rendgeni.
Lijepo i zdravo tijelo: pedikura, manikura, frizura, masaža, tretmani tijela i lica, rekreativni programi, fitness, joga, zumba, smanjenje kilograma, briga o tlaku, šećeru, masnoći, imunitetu. Kozmetički preparati za njegu kose, lica i tijela, dekorativna i preparativna kozmetika. Vitamini, minerali, dodaci prehrani, čajevi, zdrava hrana, uređaji za pročišćavanje vode i zraka.
Tretmani ljepote: estetska kirurgija usta, nosa, ušiju, bora.

U ponudi je roba/usluga/oprema u službi ljepote lica i tijela, prirodna kozmetika, preparativna i dekorativna kozmetika, dodaci prehrani, zdrava hrana, oprema,  uređaji za  njegu tijela, lica, kose i poboljšanje zdravlja, alternativni programi pomoći zdravlju, dječji /bebi program, rekreativni i edukativni programi, medicinske usluge - poliklinika za ortopediju, estetsku kirurgiju, dijagnostiku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svakim danom košarica nudi sve veću ponudu.

Pozivamo sve  proizvođače  i trgovce roba i usluga iz oblasti zdravlja i ljepote da nas kontaktiraju na kozmifriz@gmail.com i ponude svoju robu i uslugu. Reklamirajte se na košarici!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag