Obavijesti

Zabava uz roštilj i pivo, 24.05. u Novom i 25.05. u Zadru

Zabava uz roštilj i pivo, 24.05. u Novom i 25.05. u Zadru
13

24sata te poziva u Novi Vinodolski i Zadar na natjecanje Prvenstva Hrvatske u roštiljanju. 24. i 25. svibnja ne propusti zabavu uz meso PIK Vrbovca i Pan pivo.

Dođi na Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju u Novi Vinodolski u subotu od 12 sati i budi dio trećeg po redu izlučnog natjecanja za Zlatni ćevap. Već sljedeći dan te očekuje vrhunska zabava i u Zadru. Nauči trikove od najboljih roštilj-majstora Hrvatske i chefa Branka Ognjenovića te uživaj u vrhunskim mesnim delicijama PIK Vrbovca i Pan pivu po nevjerojatnim cijenama (izdvajamo Zlatni ćevap menu: veliki ćevapi + točeno pivo 0,5 l = 25,00 kn), plešući i pjevajući uz živu glazbu ili osvajajući nagrade za posjetitelje u brojnim igrama za koje treba samo malo spretnosti.

Program traje od 12 pa sve do 20 sati

Godina 2010. ostat će trajno zabilježena u povijesti hrvatskog kulinarstva. Naime, te smo godine po prvi puta saznali tko je najbolji roštilj-majstor odnosno roštilj-majstorica u državi! Da, pobijedila je ona: Anita Mitrović i njezin tim Maraske iz Zadra. Nakon dvije sezone nezaboravnih druženja, Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju nastavlja se i ovoga proljeća u organizaciji 24sata uz podršku PIK Vrbovca, Pan piva, Peveca, Škode, Labuda, Kiska, Jamnice, Vina Belje i Kotanyia.

Potraga za najuspješnijim roštilj-majstorima počela je 1. svibnja, a trajat će do 8. lipnja kroz niz natjecanja diljem Lijepe naše uz zabavan program, nagradne igre za posjetitelje i brojne novitete koje donosi 3. po redu izdanje borbe za Zlatni ćevap.

Raspored nadolazećih natjecanja:
24.05. Novi Vinodolski - Frankopanski trg
25.05. Zadar - riva
01.06. Varaždin - Kapucinski trg 
08.06. Zagreb - Bundek – FINALE

Nakon fenomenalnih zabava na zagrebačkom Bundeku i osječkoj Tvrđi na kojima se družilo i zabavljalo nekoliko tisuća građana, natjecanje se seli u Novi Vinodloski i Zadar. U Novom Vinodolskom se možete opustiti uz glazbene ritmove Tihomira Kožine i banda, a u Zadru vas očekuju atraktivni Begini i Kumovi. Timovi su već odabrani, a jedini uvjet je bio da svi natjecatelji imaju više od 18 godina i da, naravno, uživaju u pripremanju mesa pečenog na vatri.  

Za najuspješnije u ovogodišnjoj žestokoj konkurenciji pripremili smo i vrijedne nagrade. No, zasigurno najvrednije priznanje pripast će vođi pobjedničke ekipe. Radi se o nagradi koja će mu osigurati mjesto u kulinarskoj povijesti Lijepe naše – Zlatni ćevap. Ova jedinstvena nagrada bit će uručena najboljem hrvatskom roštilj-majstoru, odnosno roštilj-majstorici na svečanom finalnom proglašenju pobjednika trećeg po redu Prvenstva Hrvatske u roštiljanju.

Pratite specijalnu rubriku na 24sata.hr  u kojoj donosimo više informacija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'
Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja